Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-AY25VGK / MUZ-AY25VG WiFi, 9000BTU, клас А+++

0 от 5 / 0 гласа

1870.00 лв.

Инверторни климатици MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-AY25VGK / MUZ-AY25VG  отопляват ефективно дори и при -20°С външна температура. Те са екологично ефективни и използват фреон R32.

Модела работи тихо с шумови нива от едва 18dBa. Това спомага за ефективна почивка и здрав сън.

Чист и свеж въздух в помещението се осигурява от V-Blocking филтър, който неутрализира бактерии, вируси, прах, алергени и мухъл. Пречистващия филтър има голяма улавяща повърхност и ароматизира циркулиращия въздух.

Режима за самопочистване се грижи да не остане висока влажност вътре в климатика. След спиране на климатика, въздушна струя автоматично изсушава вътрешността и предпазва от образуване на мухъл и неприятни миризми.

Модела от серия AY има двойно покритие на вътрешния топлообменник и вентилатор. Те са по-ефективно предпазени от натрупване на прах и мръсотия.
Климатикът е конструиран с двойна ламела на вътрешното тяло. Тя спомага въздуха да се разпространи в различни посоки и да обхване цялото помещение. Така въздушният поток достига до всеки в стаята.

Автоматичен рестарт е функция, която е ефективна в случаите на прекъсване на захранването. След възстановяването му, климатичната система се включва автоматично.

Климатичната система има възможност да поддържа температура от 10°С . Това дежурно отопление е подходящо за помещения, които не се обитават и има опасност от замръзване.

MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-AY25VGK / MUZ-AY25VG е инверторен климатик с висока производителност и енергийна ефективност. Вградения Wi-Fi модул позволява наблюдение и управление на системата от разстояние.