Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-AY50VGK / MUZ-AY50VG WiFi, 18000BTU, клас А++

0 от 5 / 0 гласа

2760.00 лв.

Инверторен климатик MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-AY50VGK / MUZ-AY50VG e подходящ за помещения от 40-45кв.м. Той е енергийно ефективен и отоплява оптимално дори и при външна температура от -20°С.

Освен пречистващ филтър, климатичната система има V-Blocking филтър, който неутрализира бактерии, вируси, прах, алергени и мухъл.

Режим за самопочистване предпазва климатика от висока влажност във вътрешното тяло. След спиране на климатика, въздушна струя автоматично изсушава вътрешността и предпазва от образуване на мухъл и неприятни миризми.

Тих режим на работа. Климатикът работи тихо за своята мощност от 18 000 Btu. Шумовите нива започват от 28dBa. Това спомага за ефективна почивка и здрав сън.

Таймер. Чрез таймера имате възможност да зададете час на включване и изключване на климатика за денонощие. Също така може да го управлявате от разстояние чрез приложение във вашия смартфон благодарение на вградения Wi-Fi.

Автоматичен рестарт. Функцията е много удобна в случай на временно прекъсване на захранването. След възстановяването му, климатикът автоматично се рестартира в предишния режим на работа.

Дежурно отопление. Климатичната система има възможност да поддържа температура от 10°С . Това дежурно отопление е подходящо за помещения, които не се обитават и има опасност от замръзване.

Климатикът е конструиран с двойна ламела на вътрешното тяло. Тя спомага въздуха да се разпространи в различни посоки и да обхване цялото помещение. Така въздушният поток достига до всеки в стаята.

В допълнение на множеството предимства на модела са функциите на самодиагностика и функцията за запаметяване на грешките.

Инверторен климатик MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-AY50VGK / MUZ-AY50VG има вграден Wi-Fi модул, който позволява наблюдение и управление на системата от разстояние.  Той работи с екологичен фреон R32.