Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-AY35VGK / MUZ-AY35VG WiFi, 12000BTU, клас А+++

0 от 5 / 0 гласа

2199.00 лв.

Инверторен климатик MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-AY35VGK / MUZ-AY35VG  е с мощност 12 000 Btu. Той се отличава с със стилен дизайн. Матовият завършек придава не само по-добра естетика, но и спомага за по-лесно почистване.  

Модела работи с екологичен хладилен агент R32. Този фреон има нисък потенциал за глобалното затопляне. Той е три пъти по-малко замърсяващ в сравнение с предходните.

Изключително тих режим на работа. Климатикът работи тихо с шумови нива от едва 18dBa. Това спомага за ефективна почивка и здрав сън.

Пречистващ филтър и V-blocking филтър се грижат за чистотата на въздуха в помещението. Пречистващия филтър има голяма улавяща повърхност и ароматизира циркулиращия въздух. V-Blocking филтър неутрализира бактерии, вируси, прах, алергени и мухъл.

Режим за самопочистване предпазва климатика от висока влажност във вътрешното тяло. След спиране на климатика, въздушна струя автоматично изсушава вътрешността и предпазва от образуване на мухъл и неприятни миризми.

Климатикът е конструиран с двойна ламела на вътрешното тяло. Тя спомага въздуха да се разпространи в различни посоки и да обхване цялото помещение. Така въздушният поток достига до всеки в стаята.

Автоматичен рестарт е функция, която е ефективна в случаите на прекъсване на захранването. След възстановяването му, климатичната система се включва автоматично.

Климатичната система има възможност да поддържа температура от 10°С . Това дежурно отопление е подходящо за помещения, които не се обитават и има опасност от замръзване.

Инверторен климатик MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-AY35VGK / MUZ-AY35VG е с висока енергийна ефективност. Той има вграден Wi-Fi модул, който позволява наблюдение и управление на системата от разстояние.