Какво може да очаквате от подмяната на вашия климатик?

0 от 5 / 0 гласа

5 неща, които може да очаквате от подмяната на вашия климатик

Полезно

И лятото и зимата са прекрасни сезони, но реалността е, че климатикът често е необходимост, не лукс. С настъпването на лятото е подходящо време да подмените климатика си, ако старият не си изпълнява функциите.

Технологичните подобрения са подобрили много от обичайните домакински електроуреди и климатиците не са изключение. Новите климатични системи са по-леки, по-тихи, работят по-ефективно и най-важното спестяват пари от електроенергия.

Ето някой от основните ползи, които може да очаквате, ако подновите климатика си:

По-добре охладена стая по-бързо

Ще се учудите колко бързо съвременните климатици могат да охлаждат стая. Новите компресори, вентилатор и перки са позволили на съвременните климатици да доведат стая до определена температура много по-бързо, отколкото старите системи са можели.

По-равномерно охладена стая

Новите климатични системи използват вентилатори и перки, които контролират въздушния поток много по-добре от старите системи, като разпръскват въздушния поток много по-равномерно, охлаждайки цялата стая. По-малко вероятно е да имате директен неприятен въздушен поток от климатика и може да очаквате по-равномерно разпръснат поток, който да изпълва стаята постепенно, но също и по-ефективно.

По-тих

Климатиците в днешно време са много по-тихи от тези от миналото. Добре инсталираната система не би трябвало да излъчва звук и вибрации и би трябвало да е едва забележима дома или офиса.

Намалява вашата въглеродна следа

Новите климатици отделят много по-малко въглерод. Това е добре не само за вас и вашето семейство, но също за околната среда.

Намалени сметки за ток

По-ниските сметки за ток са сред първите неща, за които си мисли човек, когато иска да подмени стария климатик. Ако все още не сте убедени, че си заслужава да подмените старата климатична система с нова, може да бъдете уверени, че новата климатична система ще доведе до значителни спестявания.

Колко ще спестя?

Колко ще спестите зависи от това каква климатична система притежавате сега, възрастта й, къде работи и с каква климатична система бихте искали да я заместите.

Днешните климатици в сравнение с климатиците отпреди 5 години са много по-икономични и ефективни, а сравнение със системите от преди 10 или повече години могат да доведат до голяма разлика.

Ако искате да разберете какви спестявания може да реализирате, свържете се с експертите на "Клима Груп 2" ООД, които напълно ще анализират вашата ситуация и ще дадат съвет, съобразен с нуждите ви.

Ако смятате, че е дошло време да подмените климатичната си система, не се колебайте да се свържете със специалистите на "Клима Груп 2" ООД. Те ще ви преведат без усилия и стрес през широкия набор от избор на климатици за дома и офиса ви.

Ще бъдете изумени от значителните подобрения, през които са преминали климатиците през последните години и експертите на "Клима Груп 2" ООД ще ви покажат как подмяната на климатичната система ще подобри качеството ви на живот още днес.