Есента идва, а с нея и точното време за профилактика на климатика

0 от 5 / 0 гласа

Есента пристигна. Температурите играят несигурно ту надолу, ту нагоре, карайки ни да се чудим какво точно да облечем - зимно яке или пък леко сако. Градусите падат не само навън, но разбира се и в домовете и на работните ни места.

Време е да се уверим, че всичко е наред с уреда, който ще има грижа за топлината ни през зимата, а именно Негово Величество Климатика. За да бъде климатичната система във форма, да работи оптимално и да ни грее качествено и то при обещаните от производителя разход и  радуси, трябва й регулярна поддръжка.

Ако обаче сте собственик на климатична техника Daikin, то през първите три години специална профилактика и проверка на системата не й е нужна. Ако случайно възникне проблем, то при този висок клас  климатична техника, налице е изключителен помощник - система за самодиагностика. Тя е бърза и лесна и достъпна за всеки потребител. Резултатите от нея бързо ориентират квалифицираните екипи на фирма "Клима Груп 2" ООД, от какво се нуждае Вашият климатик.

Ако климатичната техника в дома и офиса се е грижила няколко години за комфорта Ви, то добре е да уговорите час за профилактика. Целта е проверка изправността на системата и готовност за оптимална работа през зимните месеци, когато ниските температури са предизвикателство, което изисква отлично работещ климатик.

Започнете с избор на отличен сервиз, който познава в детайли работата на уредите, които се грижат за климатизацията на дома или фиса Ви! Фирма "Клима Груп 2" ООД е гаранция за висок професионализъм и съответно отлично качество на услугата – предлага грижа за климатични системи, с оглед максимално ефективна работа на климатика.