Представяме Ви инверторен стенен климатик- Midea Xtreme Eco

0 от 5 / 0 гласа

 

По-чист въздух с Midea Xtreme Eco

Климатикът има няколко филтъра, които ви осигуряват по-чист и здравословен въздух.

Самопочистване чрез стерилизация

Самопочистването на топлообменника на вътрешното тяло в режим на охлаждане е сериозно подобрено, чрез процеса на стерилизация, увеличавайки значително комфорта на потребителите. След приключване на работа на климатика, топлообменникът на вътрешното тяло се обледява и след това се загрява до 56°С (за период от 30 до 60 минути), унищожавайки до 99,9% от вредните микроорганизми полепнали по него. Повърхността е стерилизирана и качеството на въздушната среда е значително подобрено.

Wi-Fi управление

Климатик с Wi-FiВградено Wi-Fi управлениеАко се притеснявате да оставяте климатика включен без надзор, можете да използвате Wi-Fi управлението. Така лесно ще контролирате климатика от разстояние чрез смартфон, таблет или лаптоп. Ако пък отсъствате от дома си за по-дълго време, можете да го включите преди да се приберете, без да се налага да чакате да достигне зададената температура.

Комфортна въздушна струя

Функция Breeze Away позволява с едно натискане на бутона на дистанционното управление, да се регулира автоматично посоката на въздушния поток до максималния ъгъл, за да се предотврати директното въздушно течение. Изключително полезна функция, когато климатикът работи в режим на охлаждане.

Възможност за пестене на електроенергия

Икономичен климатикИкономични режимиФункция Gear Change
Можете да настроите работната мощност на компресора (на 50%, 75% или 100%) в режим на охлаждане, което позволява директно да регулирате консумацията на електроенергия.
Режим 1W Standby
Когато климатикът е в режим на Standby, той автоматично преминава в режим, който консумира едва 1W.

 

Eco режим
Когато включите климатика на ECO режим, разходът на електроенергия се намалява с до 60% сравнено с конвенционалните климатици, при непрекъсната работа в рамките на 8 часа.