КЛИМА ГРУП 2 ООД препоръчва: модели климатици с вградени йонизатори за пречистване на въздуха в дома и офиса

0 от 5 / 0 гласа

В разгара на епидемията причинена от коронавирус (COVID-19), който вече се е разпространил в много държави, е важно всички ние да подкрепим мерките за контрол и да предприемем превантивни действия срещу по-нататъшното му разпространение.

Въпреки че, все още има доста неясноти относно причинителя на COVID-19, знаем със сигурност, че вирусът се разпространява по въздушно-капков път чрез директен контакт със заразен човек (чрез кихане или кашляне). Възможно е и заразяване при допир до замърсени с вируса повърхности, последвано от докосване на лицето (напр. очите, носа, устата).

В условията на продължаващо разпространение на COVID-19, освен мерките за спазване на лична хигиена и социална дистанция, препоръчваме и качествено пречистване на въздуха в помещеняита. Предлагаме ви да се запознаете в Интелигентните хиперинверторни клиамтици с вградени йонизатори за пречистване на въздуха в дома и офиса:

DAIKIN PERFERA FTXM-N

FTXM-N на Daikin е снабден с най-модерна технология и вграден интелект. Това гарантира, че уредът винаги работи според най-високите стандарти, а неговият енергиен клас достига A+++ при отопление и охлаждане.


В комбинация с елегантно, дискретно вътрешно тяло, тази сплит система на стенен климатик покрива изискванията на европейските технически стандарти с впечатляваща функционалност, която прекарва въздуха през фотокаталитичен пречистващ филтър, разграждащ миризмите и унищожава всички вируси и плесени чрез технологията Flash Streamer, преди да подаде чист и здравословен въздух в стаята. Триизмерният въздушен поток върти въздуха както верткално, така и хоризонтално. За постигане на допълнителен комфорт, интелигентното око за 2 зони насочва въздуга встрани от вас, когато се намирате в стаята и превключва в енергоспестяващ режим, когато в стаята няма никой. 

Panasonic ETHEREA 

ETHEREA - новата Deluxe серия инверторни климатици Panasonic за европейския пазар, която  набляга основно на качеството на въздуха в помещението,изпълнено с подобрени йонизатор и патрол сензор.

Panasonic подобри технологията си за пречистване на въздуха, за да предложи на потребителите още по-здравословна и чиста въздушна среда. Новата система nanoexmX за пречистване на въздуха е 99% ефективна както за летливи във въздуха, така и за адхезивни плесени, вируси, бактерии и поленови алергени. Изпозлва нанотехнология с електростатични атомизирани водни частици с наноразмери за пречистване на въздуха. Улавя и унищожава успешно полени, мухъл, бактерии, вируси и неприятни миризми.

Серията е изпълнена в два цвята на вътрешното тяло-бяло и инокс и с мощности 7,9,12,15,18,21 000 Btu хладилна мощност, като цялата серия без най-големия покриват критериите за енергийна ефективност.

MITSHUBISHI ELECTRIC MSZ – FH ZUBADAN

Технологията, използвана в модела MSZ-FH ZUBADAN на Mitsubishi Electric, комбинира естетически продуктов дизайн, изключително тиха работа и максимална енергийна ефективност на оптимална цена.
 

Специалните допълнителни функции, като температурния контрол “3D i-see сензор“ и системата за пречистване на въздуха “Plasma Quad”, спомагат за пълен комфорт, както в режим на охлаждане, така и на отопление.

“3D i-see сензорът“ триизмерно сканира 752 различни точки в едно помещение и улавя човешко присъствие. Интелигентната технология предоставя възможността за локално регулиране на въздуха спрямо местоположението на хората в помещението.

“Plasma Quad” филтърът неутрализира до 99% от съдържанието на бактерии, вируси, алергени, мухъл и прах във въздуха. Подложен на тестове с жив вирус на инфлуенца, в изследпвателският център Китасато, резултатите на филтъра са категорични – филтърът нарушава клетъчната структура на висрусите и бактериите в следствие на което те стават безвредни за хората.

Благодарение на новите инверторни технологии, консумацията на енергия е значително по-ниска, достигайки много високи показатели на сезонна ефективност.

За информация: 
моб.: 0878 447 233 ; 0878 494 393
тел.: 056/844 999
офис гр. Бургас, бул. "Христо Ботев" N87
web: http://klimatik-burgas.eu/
e-mail: largo_clima@mail.bg