Подово-таванен климатик Midea MUEU-18HRFNXD0 A+

0 от 5 / 0 гласа
2299.00 лв.

Подово-таванният инверторен климатик Midea MUEU-18HRFNX-QRD0W (GA) постига сезонна енергийна ефективност от клас А++ / А+ и притежава множество интелигентни функции, които ще Ви осигурят незабравим комфорт и уют, както и климатизация във всяко помещение, заради широкия си температурен диапазон. Благодарение на своя елегантен дизайн, вътрешното тяло се вписва в интериори от всякакъв вид и предлага възможност за монтиране по различни начини - на тавана или на пода. То разполага с автоматично хоризонтално и вертикално реене, като така се осигурява равномерна климатизация в помещението. 

Налични екстри 

 

 

Нощен режим
Турбо режим
3D въздушен поток
Отчитане на изтичане на фреон
Вход за свеж въздух
Кабелно дистанционно управление
Централно управление (опционално)
Автоматичен рестарт
Запомняне позицията на жалузите
24-часов таймер
Извеждане на конденза от 2 страни
Лесна поддръжка и сервизиране
Twin система
LCD дисплей
Порт за алармената система
Хоризонтално реене на жалузите
Вертикално реене на жалузите

ФУНКЦИИ И ЕКСТРИ НА ИНВЕРТОРНИЯ ПОДОВО-ТАВАНЕН КЛИМАТИК MIDEA MUEU-18HRFNX(GA) 

Функция High Ambient Cooling
Функция High Ambient Cooling
Охлаждане дори при екстремно ниски температури
Функция "High Ambient Cooling" /"Охлаждане дори при екстремно ниски температури"/ – външното тяло на климатика може да работи в режим на "охлаждане" дори при температура на околната среда от -15℃. 

Функция Refrigerant Leakage DetectФункция Refrigerant Leakage DetectФункция "Refrigerant Leakage Detect/"Отчитане на изтичане на фреон"/ – вътрешното тяло на климатика ще покаже код за грешка "EC" и ще спре работа автоматично при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще бъде предпазен от повреди, причинени от високата температура при изтичане на хладилен агент. 

Режим TurboРежим Turbo

Режим "Turbo" – при активиране на режим "Turbo" вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да осигури желаната температура по-бързо. След 20 минути работа в режим "Turbo" вентилаторът автоматично ще се върне към предварително зададената му скорост. 
 
 

Функция Anti-cold AirФункция Anti-cold Air

Функция "Anti-cold Air" – скоростта на вентилатора на вътрешното тяло се регулира автоматично според температурата на изпарителя, когато климатикът започва работа в режим на "отопление". По този начин функцията "Anti-cold Air" предотвратява издухването на студен въздух при стартиране на климатика в режим на "отопление". 
 
 

Функция Auto RestartФункция Auto Restart

Функция "Auto Restart" – при временно прекъсване на електрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира в последно зададения му режим на работа, след като захранването бъде възстановено. 

Нощен режимРегулатор на статичното налягане"Нощен" режим - времетраенето на нощния режим е 7 часа. Когато "нощният" режим е активиран в режим на "охлаждане", климатикът автоматично ще повишава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което през оставащите 5 часа температурата ще остане фиксирана. Когато "нощният" режим е активиран в режим на "отопление", климатикът автоматично ще понижава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което температурата ще остане фиксирана. 

Порт за алармена системаПорт за алармена система – при откриване на неизправност във функционирането на климатика управляващата платка може да изпрати сигнал, който да задейства външна алармена система, която сигнализира за грешка и автоматично спира работата ѝ.  

Функция Low Ambient HeatingФункция "Low Ambient Heating" /"Нискотемпературен кит"/ - използва се за работа на климатика в режим на "отопление" при ниски температури на околната среда. 

Louver Position MemoryLouver Position Memory /Запомняне на позицията на жалузите/ - позицията на хоризонталната клапа на климатика се запаметява при изключването му и се възстановява автоматично при повторното му включване. 

24-часов таймер"24-часов таймер" - тази функция позволява да се зададе интервал от време (в рамките на 24 часа), след който климатикът ще се включи или изключи автоматично. 

3D въздушен поток3D въздушен поток - клапите на климатика се движат автоматично във всички посоки (вертикално и хоризонтално), за да се осигури равномерно разпределение на въздушния поток в цялата стая. 

Извеждане на конденза от 2 страниИзвеждане на конденза от 2 страни - дренажната тръба може да бъде изведена от лявата и дясната страна на вътрешното тяло на климатика за лесен и удобен монтаж. 

Кабелно дистанционно управлениеКабелно дистанционно управление - за разлика от обикновеното инфрачервено дистанционно управление, кабелният контролер може да бъде фиксиран върху стената. Използва се често в големи търговски обекти за лесно и удобно управление. 

Лесен за поддръжкаЛесен за поддръжка и сервизиране - климатичната система е специално оптимизирана за лесна поддръжка и сервизиране, като осигурява съответно възможност за лесно монтиране и демонтиране, без никакво усложнение. 

 

 

Вход за свеж въздухВход за свеж въздух - Външният въздух може да бъде доставен чрез допълнителен вентилационен канал. Това осигурява пречистен и свеж въздух в климатизираното помещение. 

 

 

 

Twin система

Twin система - вътрешните тела могат да бъдат инсталирани в Twin система, което представлява монтаж на две вътрешни тела с различна мощност от една серия към едно външно тяло.

 

 

 

LCD дисплей 

Вътрешното тяло разполага с голям LCD дисплей, даващ информация за работата на климатичната система. 

 

Централно управление (опционално) 

Централното управление е многофункционално устройство, което може да контролира до 64 вътрешни тела с максимална дължина на връзката до 1200 метра. 

 

Хоризонтално реене на жалузите 

Хоризонталните жалузи се реят под ъгъл 120°, докато при обикновените климатици това става само при 90°. Тези по-гъвкави жалузи осигуряват охлаждане, което е по-широко и равномерно. 

 

Вертикално реене на жалузите 

Вертикалните жалузи се реят под ъгъл 110°, докато при обикновените климатици това става само при 80°. По този начин се получава охлаждане, което е по-широко и равномерно. 

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ НА ИНВЕРТОРЕН ПОДОВО-ТАВАНЕН КЛИМАТИК MIDEA MUEU-18HRFNX (GA) 

Модел Вътрешно тяло MUEU-18HRFNX(GA)
Външно тяло MOX330U-18HFN8-Q(GA)
Захранващо напрежение V/O/Hz 220-240 / 1 / 50
Мощност Охлаждане kW 5.40 (2.71 - 5.86)
Отопление 5.50 (2.42 - 6.30)
Консумация Охл. / Отоп. kW 1.45 (0.67 - 2.02) / 1.50 (0.54 - 1.64)
SEER Охлаждане W/W 6.2
SCOP Отопление 4.0
Енергиен клас Охлаждане A++
Отопление A+
Работен ток Охл. / Отоп. A 6.00 (3.20 - 9.00) / 6.60 (2.70 - 7.30)
Въздушен поток (вътрешно тяло) m3/h 958 / 839 / 723
Звуково налягане (вътрешно тяло) dB(A) 43.5 / 41 / 36.5 / 24
Звукова мощност (вътрешно тяло) dB(A) 59
Въздушен поток (външно тяло) m3/h 2100
Звуково налягане (външно тяло) dB(A) 56
Звукова мощност (външно тяло) dB(A) 65
Размери Ш x Д x В
Тегло
Вътрешно mm 1068 x 675 x 235
kg 28
Външно mm 805 x 330 x 554
kg 32.5
Тръбни връзки (течност / газ) mm 6.35 / 12.7
Работен диапазон Охлаждане °C -15 ~ 50
Отопление -15 ~ 24
Фреон R32