Подово-таванен климатик Midea MUEE53 A+

0 от 5 / 0 гласа
1649.00 лв.

Този продукт не е в наличност. Моля изберете друг от каталога.

Подово-таванният инверторен климатик Midea MUEE-53 постига сезонна енергийна ефективност от клас А++ / А+ и притежава множество интелигентни функции, които ще осигурят незабравим комфорт и уют във всяко помещение. Благодарение на елегантния си дизайн, вътрешното тяло се вписва в интериори от всякакъв вид. 

ФУНКЦИИ И ЕКСТРИ НА ИНВЕРТОРНИЯ ПОДОВО-ТАВАНЕН КЛИМАТИК MIDEA MUE-18HRFN1 

 

Функция High Ambient Cooling
Функция High Ambient Cooling
Охлаждане дори при екстремно ниски температури
Функция "High Ambient Cooling" /"Охлаждане дори при екстремно ниски температури"/ – външното тяло на климатика може да работи в режим на "охлаждане" дори при температура на околната среда от -15℃. 

Режим TurboРежим Turbo

Режим "Turbo" – при активиране на режим "Turbo" вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да осигури желаната температура по-бързо. След 20 минути работа в режим "Turbo" вентилаторът автоматично ще се върне към предварително зададената му скорост. 
 
 

Функция Anti-cold AirФункция Anti-cold Air

Функция "Anti-cold Air" – скоростта на вентилатора на вътрешното тяло се регулира автоматично според температурата на изпарителя, когато климатикът започва работа в режим на "отопление". По този начин функцията "Anti-cold Air" предотвратява издухването на студен въздух при стартиране на климатика в режим на "отопление". 
 
 

Функция Auto RestartФункция Auto Restart

Функция "Auto Restart" – при временно прекъсване на електрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира в последно зададения му режим на работа, след като захранването бъде възстановено. 
 
 
 
Функция Refrigerant Leakage DetectФункция Refrigerant Leakage DetectФункция "Refrigerant Leakage Detect/"Отчитане на изтичане на фреон"/ – вътрешното тяло на климатика ще покаже код за грешка "EC" и ще спре работа автоматично при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще бъде предпазен от повреди, причинени от високата температура при изтичане на хладилен агент. 
 
 
 
Louver Position MemoryLouver Position Memory /Запомняне позицията на жалузите/ - позицията на хоризонталната клапа на климатика се запаметява при изключването му и се възстановява автоматично при повторното му включване. 
 
 
 
Функция Low Ambient HeatingФункция "Low Ambient Heating" /"Нискотемпературен кит"/ - използва се за работа на климатика в режим на "отопление" при ниски температури на околната среда. 
 
 
 
 
Функция Low Ambient HeatingФункция "Low Ambient Heating" /"Нискотемпературен кит"/ - използва се за работа на климатика в режим на "отопление" при ниски температури на околната среда. 
 
 
 
 
Лесен за поддръжкаЛесен за поддръжка и сервизиране - климатичната система е специално оптимизирана за лесна поддръжка и сервизиране, като осигурява съответно възможност за лесно монтиране и демонтиране, без никакво усложнение. 
 
 
 
24-часов таймер"24-часов таймер" - тази функция позволява да се зададе интервал от време (в рамките на 24 часа), след който климатикът ще се включи или изключи автоматично.