Касетъчен климатик Midea MCD1-24HRFNX-QRD0W R32 А+

0 от 5 / 0 гласа
2899.00 лв.

Инверторният касетъчен климатик Midea MCD1-24HRFNX-QRD0W разполага с висок енергиен клас в режим на "охлаждане" - A++ и режим на "отопление" - А+, съответно 6.20 SEER при охлаждане и 4.00 SCOP при отопление. Климатикът е с 360° въздушен поток. Именно това свойство му позволява равномерно разпределяне на климатизирането по цялото помещение, също така климатичната система разполага с вградена мощна кондензна помпа. Благодарение на дистанционно управление, жалузите на вътрешното тяло могат да се контролират поотделно. Климатикът е с широк температурен диапазон и работи при изключително ниски температури от -15℃. 

 

Налични екстри 

 

 

8°C отопление
360° въздушен поток
Отчитане на изтичане на фреон
Работа в авариен режим
Вход за свеж въздух
Централно управление (опционално)
Автоматичен рестарт
Запомняне позицията на жалузите
Порт за алармената система
Вградена кондензна помпа
Wi-Fi Ready
Сензор за човешка активност (опционално)
LЕD дисплей
Ефект Breezeless

 

 

 

ФУНКЦИИ И ЕКСТРИ НА ИНВЕРТОРНИЯ КАСЕТЪЧЕН КЛИМАТИК MIDEA MCD1-24HRFNX-QRD0W 

Функция Auto RestartФункция Auto Restart

Функция "Auto Restart" – при временно прекъсване на електрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира в последно зададения му режим на работа, след като захранването бъде възстановено. 
 
 
 
Функция Self-diagnosis and Auto-protectionФункция Self-diagnosis and Auto-protectionФункция "Self-diagnosis and Auto-protection" /Работа в "авариен" режим/ - климатикът ще спре работа автоматично, ако бъде открита неизправност в системата. Същевременно на дисплея на вътрешното тяло на климатика ще се появи код за грешка, но системата продължава да работи в "авариен" режим. 

Вградена кондензна помпаВградена кондензна помпа

Вградена кондензна помпа - вградената кондензна помпа позволява издигане на конденза до максимум 750 mm. 
 
 
 
 
Функция Refrigerant Leakage DetectФункция Refrigerant Leakage DetectФункция "Refrigerant Leakage Detect/"Отчитане на изтичане на фреон"/ – вътрешното тяло на климатика ще покаже код за грешка "EC" и ще спре работа автоматично при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще бъде предпазен от повреди, причинени от високата температура при изтичане на хладилен агент. 
 
 
Панел с 360-градусов въздушен потокПанел с 360° въздушен поток – режимът осигурява изключително лек и мек въздушен поток, който циркулира през цялото пространство на помещението и осигурява равномерно разпределение на температурата. 
 
 
Порт за алармена системаПорт за алармена система – при откриване на неизправност във функционирането на климатика управляващата платка може да изпрати сигнал, който да задейства външна алармена система, която сигнализира за грешка и автоматично спира работата ѝ.  
 
 

8°C отопление"8°C" отопление - в режим "8°C" отопление се поддържа тази константна температура, като по този начин предпазвате дома от прекомерно изстиване през зимата или замръзване на тръби и домашни растения. Режимът е особено подходящ при дълго отсъствие на обитателите на дома. 

 
 

Louver Position MemoryLouver Position Memory /Запомняне позицията на жалузите/ - позицията на хоризонталната клапа на климатика се запаметява при изключването му и се възстановява автоматично при повторното му включване. 

 

Кабелно дистанционно управлениеКабелно дистанционно управление - за разлика от обикновеното инфрачервено дистанционно управление, кабелният контролер може да бъде фиксиран върху стената. Използва се често в големи търговски обекти за лесно и удобно управление. 

 

Wi-Fi управлениеWi-Fi управление - климатиците Midea дават възможност за опционално инсталиране на Wi-Fi управление, което позволява лесен контрол над климатика - да бъде управляван отвсякъде /от всяка точка на света/ и по всяко време през мобилно приложение, инсталирано на Вашия смартфон или таблет. С помощта на приложението можете да включите климатика и да му зададете желаните режим и температура на работа само с едно докосване на дисплея на Вашето смарт устройство. 

 

Вход за свеж въздухВход за свеж въздух - Външният въздух може да бъде доставен чрез допълнителен вентилационен канал. Това осигурява пречистен и свеж въздух в климатизираното помещение. 

 

 

Ефект "Breezeless" 

Иновативният ефект "Breezeless" осигурява равномерно разпределение на въздуха, като по този начин се избягва прякото въздействие върху хората в стаята. Това елиминира усещането за въздушно течение от климатичната система. 

 

Сензор за човешка активност (опционално) 

Сензорът за човешка активност следи за присъствие на хора в помещението и съобразява отдаваната мощност на системата, за да осигури перфектен комфорт. 

 

Централно управление (опционално) 

Централното управление е многофункционално устройство, което може да контролира до 64 вътрешни тела с максимална дължина на връзката до 1200 метра. 

 

LЕD дисплей

Вътрешното тяло разполага с голям LЕD дисплей, даващ информация за работата на климатичната система. 

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ НА ИНВЕРТОРЕН КЛИМАТИК MIDEA MCD1-24HRFNX-QRD0W 

Модел Вътрешно тяло MCD1-24HRFNX-QRD0W
Външно тяло MOX430U-24HFN8-QRD0W
Захранващо напрежение V/O/Hz 220-240 / 1 / 50
Мощност Охлаждане kW 7.03 (3.30 - 7.91)
Отопление 7.62 (2.81 - 8.94)
Консумация Охл. / Отоп. kW 2.32 (0.78 - 2.74) / 1.90 (0.61 - 2.70)
SEER Охлаждане W/W 6.2
SCOP Отопление 4
Енергиен клас Охлаждане A++
Отопление A+
Работен ток Охл. / Отоп. A 10.20 (4.20 - 12.00) / 8.50 (3.60 - 12.10)
Въздушен поток (вътрешно тяло) m3/h 1300 / 1140 / 1000
Звуково налягане (вътрешно тяло) dB(A) 45.5 / 42.5 / 39.5 / 27
Звукова мощност (вътрешно тяло) dB(A) 59
Въздушен поток (външно тяло) m3/h 3500
Звуково налягане (външно тяло) dB(A) 60
Звукова мощност (външно тяло) dB(A) 69
Размери Ш x Д x В
Тегло
Вътрешно mm 830 x 830 x 205
kg 21.6
Външно mm 890 x 342 x 673
kg 43.9
Тръбни връзки (течност / газ) mm 9.52 / 15.9
Работен диапазон Охлаждане °C -15 ~ 50
Отопление -15 ~ 24
Фреон R32