Инверторен стенен климатик Midea Xtreme Save Lite AG-09NXD0-I

0 от 5 / 0 гласа
1080.00 лв.

Контролирайте мощността

Климатиците Midea Xtreme Save Lite Ви дават възможност да настроите работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%, което Ви позволява директно да регулирате консумацията на електроенергия. Функцията е активна само в режим на охлаждане.

ЕCO технология

Климатиците Midea Xtreme Save Lite са оборудвани с енергоспестяваща ECO технология, която перфектно допълва инверторната технология на Midea. Благодарение на нея разходът на електроенергия се намалява драстично - с до 60% в сравнение с конвенционалните климатици при непрекъсната работа на климатика в рамките на 8 часа. ECO е наличен при охлаждане.

Функция “Follow Me”

Дистанционното управление на инверторните климатици Xtreme Save Lite е оборудвано с температурен сензор, чрез който автоматично се регулира мощността на климатика в зависимост от температурата, измерена около дистанционното.

Wi-Fi управление

Климатиците Midea Xtreme Save Lite имат вграден WiFi модул, който позволява управление на системата, където и да се намирате по всяко време чрез мобилно приложение, инсталирано на смартфон или таблет. С помощта на това приложение може да включите климатика и му задавате желани режими на работа само с няколко докосвания върху екрана.