TOSHIBA YUKAI RAS-18E2KVG-E R32 A++

0 от 5 / 0 гласа

2420.00 лв.

Добро съотношение цена / качество 

Съотношението между производителност и цена на Toshiba серия SEIYA го прави уникален продукт на пазара. Цялата гама може да се похвали с ефективност A++ на охлаждане и А+ на отопление, което означава оптимален комфорт с изключително ниска консумация на енергия. 

Иновативната инверторна технология на Toshiba 

Иновативната технология на роторните компресори на Toshiba съчетават висока производителност с изключителна надеждност. Минимизира колебанията, за да се осигури постоянна температура, като увеличава ефективността и същевременно елиминира риска от нежелан шум. Инверторната технология позволява на SEIYA да регулира капацитета на отопление и охлаждане по всяко време, чрез регулиране на скоростта на компресора. 

Уникална функция за намаляване на шума 

Уникалният "безшумен" режим на SEIYA позволява на потребителя да намали нивото на шума на външното тяло, за да гарантира, че кварталът ще има спокоен сън през нощта. С докосване на дистанционното управление, този режим ще намали нивото на звуково налягане на външното тяло с -3dB (A) до 43dB (A). 

Изключително тиха система 

"Тихият" режим може да се активира чрез натискане на бутона на вентилатора, за да се намали скоростта на вентилатора и нивото на звука на вътрешното тяло. Това прави SEIYA една от най-тихите климатични системи в категорията си. 

Wi-Fi контролер (опция)

Тoshiba вече Ви дава възможност да управлявате климатика в своя дом или офис по всяко време и от всяка точка с помощта на мобилен телефон, таблет или преносим компютър. 

Здравословен и чист въздух за по-дълго време 

SEIYA е оборудвана с Magic Coil®, благодарение на който мазнините и мръсотията не могат да се задържат по топлообменника. Образувалата се кондензна вода по време на работа на климатика отмива мазнините и мръсотията и ги изхвърля през дренажната тръба. Така топлообменникът е винаги чист като нов и запазва високата енергийна ефектинвост на климатика. 

SEYIA разполага и със "самопочистваща" функция, която намалява влагата, предизвикваща образуването на мухъл във вътрешното тяло. Когато климатикът бъде спрян, вътрешният вентилатор се включва за около 20 минути и изсушава влагата в топлообменника, след което се изключва автоматично. 

Функция за "размразяване" при поискване 

По време на тежка зима, докато климатикът работи в режим на "отопление", е възможно външното тяло да замръзне, което води до постепенна загуба на производителността и увеличаване на консумацията на енергия. При такива екстремни метеорологични условия автоматичното размразяване ще се активира периодично, но можете да го пуснете и ръчно по всяко време, като просто натиснете бутона "Hi-POWER" за 5 секунди. 

Безопасност  

Безопасността е изключително важна за Toshiba, поради което стандартите за сигурност, които следват, са дори по-строги от международните IECEE или европейските. Освен токов удар, считан главно от IECЕЕEN, стандартът за безопасност на TOSHIBA обхваща и експлозия и разпространение на огън. Напълно огнеустойчивият електрически корпус, както за вътрешно, така и за външно тяло, предотвратява разпространението на пожар. 

Функции 

Режим "Hi POWER"

Режим “Висока мощност" Ви позволява да достигнете зададената температура в помещението изключително бързо. За да изключите тази функция, трябва да натисните повторно бутона на дистанционното управление.

"Автоматично рестартиране"

Функцията за "автоматично рестартиране" се активира допълнително с продължително натискане на "RESET" - бутона на предния панел и позволява на климатика да се включи с последните зададени настройки след внезапно спиране и последващо възобновяване на електрозахранването.

Охлаждане при отрицателни температури

Климатикът може да охлажда при екстремно ниски външни температури (-15ºC). Това го прави подходящ за помещения, в който е необходимо целогодишно охлаждане.

Енергоспестяващ режим "ECO"

Енергоспестяващият режим "Eco Mode" намалява консумацията на електричество с 25%, в сравнение с нормалната работа на климатика, като това не води до загуба на комфорт. При активиране на тази опция в режим на "охлаждане" зададената температура се увеличава с 1 градус на всеки 2 часа, а в режим на "отопление" - намалява с 1 градус на всеки 2 часа. 

Автоматочна самодиагностика "CHECK"

Системата изпълнява задълбочена вътрешна самодиагностика и сигнализира при евентуални аномалии. Изписва се код на грешка, чрез който по лесно се диагностицира и отстранява проблема от специалист. 

Режим "Stand by"

Автоматично влиза в енергоспестяващ режим, когато е в режим на "готовност" ("stand by"). Намалява консумацията на енергия до 0,5 W на час.