Samsung TRIANGLE AR12RXWSAURN/EU A++ R32

0 от 5 / 0 гласа
1299.00 лв.

Триъгълният дизайн на климатичната система Samsung AR12RXWSAURN/EU спомага за по-мощното охлаждане и по-доброто циркулиране на свеж и хладен въздух в климатизираното помещение. Samsung Triangle разполага с цифров инвертор, който може да поддържа желаната температура без да е необходимо често включване и изключване, като по този начин да се консумира по-малко енергия. Филтърът Easy Filter се намира на удобно място и може лесно да бъде изваден и почистен. Антибактериалното му покритие филтрира прах, опасни въздушни замърсители и алергени.

Триъгълен дизайн за по-мощно охлаждане

Триъгълен дизайн за по-мощно охлаждане

 

Уникалната триъгълна конструкция на климатика на Samsung подобрява производителността му, което позволява по-бързо циркулиране на хладен въздух на по-големи разстояние и площ в дома Ви. Неговият цифров инвертор също осигурява значително по-голяма енергийна ефективност. А Easy Filter отстранява прах, замърсители, алергени, бактерии и вируси.

Охлажда по-бързо на по-големи разстояние и площ

Охлажда по-бързо на по-големи разстояние и площ

 

Климатикът на Samsung е проектиран из основи да бъде изключително ефективен. Неговата уникална триъгълна конструкция разполага с по-широк отвор за поемане на повече въздух. Подобрената ширина и ъгъл на неговия изход, допълнителните V-образни перки и по-големият вентилатор гарантират по-бързо охлаждане и издухване на въздуха на по-големи разстояние и площ. Така до всеки ъгъл на вашата стая достига свеж хладен въздух.

Охлажда Ви бързо, след което Ви охлажда комфортно

Охлажда Ви бързо, след което Ви охлажда комфортно

 

Климатикът на Samsung започва да охлажда въздуха бързо с помощта на неговия мощен режим за бързо охлаждане, така че достига бързо желаната температура. След това автоматично сменя режима на комфортно охлаждане, за да поддържа желаната температура. Така няма да усещате студ и няма да се налага ръчно да сменяте настройките или да включвате и изключвате климатика.

Работи интелигентно, спестява енергия

Работи интелигентно, спестява енергия

 

Климатикът Samsung разполага с енергийно ефективен цифров инвертор с EER 10.1. Той може да поддържа желаната температура без често включване и изключване, така че консумира по-малко енергия. Цифровият инвертор Ви помага да се чувствате комфортно за по-продължително време, като същевременно използва минимално количество енергия .

Пестете енергия дори когато сте сами

Пестете енергия дори когато сте сами

 

Режимът за един потребител на климатика на Samsung използва по-малък капацитет на компресора, намалявайки консумацията на енергия, като едновременно с това осигурява хладна и комфортна среда. Така можете да го използвате, когато сте сами дори в горещ ден, без да се тревожите за сметката си за ток.