Midea BLANC MA-24NXD0-I R32 A++

0 от 5 / 0 гласа

1999.00 лв.

Този продукт не е в наличност. Моля изберете друг от каталога.

Представяме Ви инверторния климатик Midea Blanc MA-24NXD0-I – модел 2018. Той идва с енергиен клас на охлаждане / отопление А++ / A+ и с вграден Wi-Fi модул за лесно управление, независимо от местоположението Ви. Климатикът разполага с фотокаталитичен филтър, филтър за прах и био филтър, които отстранят вредните микроорганизми в климатизираното помещение и пречистват въздуха. 

Налични екстри 

 

 

ECO режим
Gear Shift
GA Stepless инвертор
Функция “Follow Me”
Функция Anti-cold Air
8°C отопление
Функция “Flash Cool”
3D въздушен поток
Тих режим
Super Cool
Отчитане на изтичане на фреон
High Density филтър
Фотокаталитичен филтър
Bio филтър (HEPA)
Супер йонизатор
Самопочистване
Автоматичен рестарт
Запомняне позицията на жалузите
24-часов таймер
Smart Sleep
Smart Diagnosis
Smart Reminder
Wi-Fi управление
Golden Fin покритие на топлообменника

 

 

 

ФУНКЦИИ И ЕКСТРИ НА ИНВЕРТОРНИЯ КЛИМАТИК MIDEA BLANC MA-18NXD0-I 

Функция Auto RestartФункция Auto Restart

Функция "Auto Restart" – при временно прекъсване на електрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира в последно зададения му режим на работа, след като захранването бъде възстановено. 

Функция Self-diagnosis and Auto-protectionФункция Self-diagnosis and Auto-protection

"Smart Diagnosis" - Климатичната система е снабдена с автоматична система за мониторинг на грешките, която отчита и диагностицира 97 вида параметри и показатели и известява за настъпили проблеми през мобилното приложение на Midea
 
 
Функция Refrigerant Leakage DetectФункция Refrigerant Leakage DetectФункция "Refrigerant Leakage Detect/"Отчитане на изтичане на фреон"/ – вътрешното тяло на климатика ще покаже код за грешка "EC" и ще спре работа автоматично при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще бъде предпазен от повреди, причинени от високата температура при изтичане на хладилен агент. 
 

Функция Anti-cold AirФункция Anti-cold Air

Функция "Anti-cold Air" – скоростта на вентилатора на вътрешното тяло се регулира автоматично според температурата на изпарителя, когато климатикът започва работа в режим на "отопление". По този начин функцията "Anti-cold Air" предотвратява издухването на студен въздух при стартиране на климатика в режим на "отопление". 

Функция Follow MeФункция "Follow Me" - дистанционното управление на инверторните климатици Midea е оборудвано с температурен сензор, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от температурата, измерена в областта на дистанционното. С режим "Follow Me" около Вас винаги ще е хладно. Инверторен стенен климатик Midea MA-12NXD0-I с режим Follow Me

Функция GearФункция "Gear Shiftклиматиците Midea Ви дават възможност да настроите работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%, което Ви позволява директно да регулирате консумацията на електроенергия. Функция "Gear Change" е активна само в режим на "охлаждане". 

 

High Density филтърHigh Density филтър - филтърът с изключително висока плътност улавя и най-фините прахови частици, осигурявайки Ви чист и здравословен въздух. 

 

 

Wi-Fi управлениеWi-Fi управление - климатиците Midea дават възможност за опционално инсталиране на Wi-Fi управление, което позволява лесен контрол над климатика - да бъде управляван от всякъде /от всяка точка на света/ и по всяко време през мобилно приложение, инсталирано на Вашия смартфон или таблет. С помощта на приложението можете да включите климатика и да му зададете желаните режим и температура на работа само с едно докосване на дисплея на Вашето смарт устройство. 

 

24-часов таймер"24-часов таймер" - тази функция позволява да се зададе интервал от време (в рамките на 24 часа), след който климатикът ще се включи или изключи автоматично. GA Stepless инвертор 

Инверторната технология настройва мощността на компресора и моторите, за да поддържа стабилна температура в момещението, осигурявайки ниска консумация и висок комфорт по време на работа. 

 

3D въздушен поток3D въздушен поток - клапите на климатика се движат автоматично във всички посоки (вертикално и хоризонтално), за да се осигури равномерно разпределение на въздушния поток в цялата стая. 

 

 

8°C отопление"8°C" отопление - в режим "8°C" отопление се поддържа тази константна температура, като по този начин предпазвате дома от прекомерно изстиване през зимата или замръзване на тръби и домашни растения. Режимът е особено подходящ при дълго отсъствие на обитателите на дома. 

 

 

Режим Quiet ModeРежим "Quiet Mode" /"Тих" режим/ - в "Quiet Mode" силата на въздушния поток и скоростта на вентилатора се намаляват значително, за да Ви бъдат осигурени необходимите тишина и спокойствие. 

 

 

iECO режим за свръх ниска консумация"iECO" режим за свръх ниска консумация - климатиците Midea BreezeleSS+ са оборудвани с енергоспестяваща iECO технология, която перфектно допълва инверторната технология на Midea. Благодарение на нея разходът на електроенергия се намалява драстично – с до 60% в сравнение с конвенционалните климатици при непрекъсната работа на климатика в рамките на 8 часа. "iECO" режимът е наличен само в режим на "охлаждане". 

 

Автоматично самопочистванеАвтоматично самопочистване - топлообменникът на климатиците Midea BreezeleSS+ се почиства и подсушава автоматично. По време на процеса за самопочистване вътрешното тяло работи чрез специален режим за "издухване и изсушаване" на влажността на изпарителя. Тази функция е предназначена да поддържа вътрешното тяло на климатика чисто и да се предотвратява развитието на бактерии. Тя Ви гарантира, че въздухът в помещението винаги ще бъде свеж, а също така удължава живота на климатика. 

 

Louver Position MemoryLouver Position Memory /Запомняне позицията на жалузите/ - позицията на хоризонталната клапа на климатика се запаметява при изключването му и се възстановява автоматично при повторното му включване. 

 

 

Функция “Flash Cool” 

Функцията "Flash Cool" осигурява мигновена прохлада и комфорт, генерирайки силен поток от хладен въздух за изключително кратко време. 

 

Функция "Super Cool

При активиране на функцията "Super Cool" в режим на "охлаждане", вентилаторът на климатика започва да работи на високи обороти, в резултат на което температура в помещението бързо се понижава до 17°C. 

 

Режим "Smart Sleep

При активиране на режим "Smart Sleep" климатиците Midea Mission автоматично променят температурата през нощта, като следват избрана от Вас температурна крива. С помощта на мобилното приложение може да избирате между 3 температурни криви – за деца ("Children Sleep Mode"), за младежи ("Young Sleep Mode") и за възрастни ("Elder Sleep Mode"), както и да персонализирате всяка една от тези криви според Вашите лични нужди и предпочитания ("DIY Sleep Mode"). 

 

Smart Reminder 

Мобилното приложение на Midea напомня за почистване на филтрите на климатика, за чист и свеж въздух в климатизираното помещение.  

 

GA Stepless инвертор 

Инверторната 

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ НА ИНВЕРТОРЕН КЛИМАТИК MIDEA BLANC MA-24NXD0-I 

Модел Вътрешно тяло MA-24NXD0-I
Външно тяло MA-24N8D0-O
Захранващо напрежение V/O/Hz 220-240 / 1 / 50
Мощност Охлаждане kW 7.00 (2.65 - 8.25)
Отопление 7.33 (2.91 - 8.53)
Консумация Охл. / Отоп. kW 2.43 (0.94 - 3.50) / 2.42 (1.00 - 3.07)
SEER Охлаждане W/W 6.1
SCOP Отопление 4.0 / 5.1
Енергиен клас Охлаждане A++
Отопление (при -7°C) A+
Отопление (при 2°C) A+++
Работен ток Охл. / Отоп. A 10.6 (4.34 - 15.4) / 10.5 (4.57 - 13.5)
Въздушен поток (вътрешно тяло) m3/h 1050 / 860 / 700
Звуково налягане (вътрешно тяло) dB(A) 47 / 40 / 33/ 22
Звукова мощност (вътрешно тяло) dB(A) 61
Въздушен поток (външно тяло) m3/h 3000
Звуково налягане (външно тяло) dB(A) 60
Звукова мощност (външно тяло) dB(A) 69
Размери Ш x Д x В
Тегло
Вътрешно mm 1038 x 235 x 325
kg 12.8
Външно mm 845 x 363 x 702
kg 51.5
Тръбни връзки (течност / газ) mm 9.52 / 15.9
Работен диапазон Охлаждане °C -15 ~ 50
Отопление -25 ~ 30
Фреон R32