Midea All Easy Pro Nordic MSEPBU-09HRFN8-QRD6GW R32 A++

0 от 5 / 0 гласа
1340.00 лв.

Представяме Ви инверторен климатик Midea All Easy Pro Nordic MSEPDU-09HRFN8-QRD0GW. Външните тела на серия All Easy Pro Nordic разполагат със специален нискотемпературен кит, който позволява на климатичните системи да работят в режим на отопление при много ниски външни температури от -25°C. Друго негово предимство е електрическият нагревател, разположен на дъното на външното тяло, който предпазва от замръзване на конденза при отрицателни температури. Втори нагревател е монтиран на компресора, което осигурява по-лесно стартиране на системата в студените зимни дни. Климатичните системи от тази серия притежават висок енергиен клас в режими на "охлаждане" и "отопление", съответно - A+++ в режим на "охлаждане" и A++ в режим на "отопление". Други екстри като вградения Wi-Fi модул, който позволява управление на системата чрез мобилно приложение и функцията "Follow Me" правят тази климатична система незаменим уред в дома Ви. 

https://youtu.be/uIC_KPNjfDw 

https://youtu.be/GKyGe4ZLZRE

https://youtu.be/WAYx_4zHpHA 

https://youtu.be/a0WZbpvWokU 

Налични екстри 

ECO режим
Gear Shift
Нощен режим
Функция “Follow Me”
Турбо режим
8°C отопление
3D въздушен поток
Тих режим
Отчитане на изтичане на фреон
Работа в авариен режим
Нискотемпературен кит
High Density филтър
Фотокаталитичен филтър
Bio филтър (HEPA)
Супер йонизатор
Самопочистване
Автоматичен рестарт
Запомняне позицията на жалузите
24-часов таймер
Извеждане на конденза от 2 страни
Wi-Fi управление
1W Standby
Golden Fin покритие на топлообменника
Нагревател на дъното на външното тяло
Breeze Away
Хоризонтално реене на жалузите
Вертикално реене на жалузите
Нагревател на компресора
Diamond дизайн

ФУНКЦИИ И ЕКСТРИ НА ИНВЕРТОРНИЯ КЛИМАТИК MIDEA ALL EASY PRO NORDIC MSEPDU-09HRFN8-QRD0GW 

Функция Auto RestartФункция Auto Restart

Функция "Auto Restart" – при временно прекъсване на електрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира в последно зададения му режим на работа, след като захранването бъде възстановено. 

 

Функция Refrigerant Leakage DetectФункция Refrigerant Leakage DetectФункция "Refrigerant Leakage Detect/"Отчитане на изтичане на фреон"/ – вътрешното тяло на климатика ще покаже код за грешка "EC" и ще спре работа автоматично при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще бъде предпазен от повреди, причинени от високата температура при изтичане на хладилен агент. 

Режим TurboРежим Turbo

Режим "Turbo" – при активиране на режим "Turbo" вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да осигури желаната температура по-бързо. След 20 минути работа в режим "Turbo" вентилаторът автоматично ще се върне към предварително зададената му скорост.

 

Функция Self-diagnosis and Auto-protectionФункция Self-diagnosis and Auto-protectionФункция "Self-diagnosis and Auto-protection" /Работа в "авариен" режим/ - климатикът ще спре работа автоматично, ако бъде открита неизправност в системата. Същевременно на дисплея на вътрешното тяло на климатика ще се появи код за грешка, но системата продължава да работи в "авариен" режим. 

 

Нощен режимРегулатор на статичното налягане"Нощен" режим - времетраенето на нощния режим е 7 часа. Когато "нощният" режим е активиран в режим на "охлаждане", климатикът автоматично ще повишава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което през оставащите 5 часа температурата ще остане фиксирана. Когато "нощният" режим е активиран в режим на "отопление", климатикът автоматично ще понижава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което температурата ще остане фиксирана. 

Функция Follow MeФункция "Follow Me" - дистанционното управление на инверторните климатици Midea е оборудвано с температурен сензор, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от температурата, измерена в областта на дистанционното. С режим "Follow Me" около Вас винаги ще е хладно. Инверторен стенен климатик Midea MA-12NXD0-I с режим Follow Me

iECO режим за свръх ниска консумация"iECO" режим за свръх ниска консумация - климатиците Midea са оборудвани с енергоспестяваща iECO технология, която перфектно допълва инверторната технология на Midea. Благодарение на нея разходът на електроенергия се намалява драстично – с до 60% в сравнение с конвенционалните климатици при непрекъсната работа на климатика в рамките на 8 часа. "iECO" режимът е наличен само в режим на "охлаждане". 

Функция GearФункция "Gear Shiftклиматиците Midea Ви дават възможност да настроите работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%, което Ви позволява директно да регулирате консумацията на електроенергия. Функция "Gear Change" е активна само в режим на "охлаждане". 

8°C отопление"8°C" отопление - в режим "8°C" отопление се поддържа тази константна температура, като по този начин предпазвате дома от прекомерно изстиване през зимата или замръзване на тръби и домашни растения. Режимът е особено подходящ при дълго отсъствие на обитателите на дома. 

3D въздушен поток3D въздушен поток - клапите на климатика се движат автоматично във всички посоки (вертикално и хоризонтално), за да се осигури равномерно разпределение на въздушния поток в цялата стая. 

Режим Quiet ModeРежим "Quiet Mode" /"Тих" режим/ - в "Quiet Mode" силата на въздушния поток и скоростта на вентилатора се намаляват значително, за да Ви бъдат осигурени необходимите тишина и спокойствие. 

Функция Low Ambient HeatingФункция "Low Ambient Heating" /"Нискотемпературен кит"/ - използва се за работа на климатика в режим на "отопление" при ниски температури на околната среда. 

High Density филтърHigh Density филтър - филтърът с изключително висока плътност улавя и най-фините прахови частици, осигурявайки Ви чист и здравословен въздух. 

Автоматично самопочистванеАвтоматично самопочистване - топлообменникът на климатиците Midea се почиства и подсушава автоматично. По време на процеса за самопочистване вътрешното тяло работи чрез специален режим за "издухване и изсушаване" на влажността на изпарителя. Тази функция е предназначена да поддържа вътрешното тяло на климатика чисто и да се предотвратява развитието на бактерии. Тя Ви гарантира, че въздухът в помещението винаги ще бъде свеж, а също така удължава живота на климатика. 

Louver Position MemoryLouver Position Memory /Запомняне позицията на жалузите/ - позицията на хоризонталната клапа на климатика се запаметява при изключването му и се възстановява автоматично при повторното му включване. 

Извеждане на конденза от 2 страниИзвеждане на конденза от 2 страни - дренажната тръба може да бъде изведена от лявата и дясната страна на вътрешното тяло на климатика за лесен и удобен монтаж. 

Wi-Fi управлениеWi-Fi управление - климатиците Midea дават възможност за опционално инсталиране на Wi-Fi управление, което позволява лесен контрол над климатика - да бъде управляван от всякъде /от всяка точка на света/ и по всяко време през мобилно приложение, инсталирано на Вашия смартфон или таблет. С помощта на приложението можете да включите климатика и да му зададете желаните режим и температура на работа само с едно докосване на дисплея на Вашето смарт устройство. 

24-часов таймер"24-часов таймер" - тази функция позволява да се зададе интервал от време (в рамките на 24 часа), след който климатикът ще се включи или изключи автоматично. 

ОЩЕ ФУНКЦИИ И ЕКСТРИ НА ИНВЕРТОРНИЯ КЛИМАТИК MIDEA ALL EASY PRO NORDIC MSEPDU-09HRFN8-QRD0GW 

1W "Standby

Климатикът автоматично преминава в режим на пестене на енергия, когато е изключен (в режим "Standby"). Така разходът на електроенергия се съкращава от 5W на 1W, което ви осигурява до 80% икономия на електроенергия. 

 

"Breeze Away

С едно натискане на бутона посоката на въздушния поток се регулира автоматично до максималния ъгъл, за да се предотврати директно въздушно течение. 

 

Diamond дизайн 

Панелите на външното тяло са изработени с диамантен дизайн, което прави конструкцията по-здрава и издръжлива на вибрации. Новият Bionic вентилатор и капакът на изхода за въздух с форма на архимедов винт допринасят за по-тихата работа на външното тяло. 

 

Bio филтър (HEPA)

Bio филтърът се състои от специален биологичен ензим и еко филтър. Еко филтърът улавя много малки частици прах във въздуха и неутрализира бактерии, гъбички и микроби. Биологичният ензим убива бактериите чрез разграждане на клетъчната им стена, като по този начин елиминира проблема с повторно замърсяване. 

 

Фотокаталитичен филтър 

Фотокаталитичният филтър елиминира формалдехид и други летливи органични съединения (ЛОС), както и вредни газове и миризми. 

 

Супер йонизатор

Супер йонизаторът освобождава множество положителни и отрицателни йони за премахване на неприятни миризми, прах, тютюнев дим и полени. По този начин се осигурява чист и здравословен въздух за обитателите на климатизираното помещение. 

 

Хоризонтално реене на жалузите 

Хоризонталните жалузи се реят под ъгъл 120°, докато при обикновените климатици това става само при 90°. Тези по-гъвкави жалузи осигуряват охлаждане, което е по-широко и равномерно. 

 

Вертикално реене на жалузите 

Вертикалните жалузи се реят под ъгъл 110°, докато при обикновените климатици това става само при 80°. По този начин се получава охлаждане, което е по-широко и равномерно. 

 

Golden Fin покритие на топлообменника 

Покритието Golden Fin е по-устойчиво на окисляване и корозия от обикновеното Blue Fin покритие. Golden Fin ефективно предотвратява размножаването и разпространението на бактерии и подобрява устойчивостта към корозивни елементи. 

 

Нагревател на компресора 

Електрически нагревател на компресора осигурява по-лесно стартиране на системата в студените дни. 

 

Нагревател на дъното на външното тяло 

Електрически нагревател на дъното на външното тяло предпазва от замръзване на конденза при отрицателни температури. 

 

Нискотемпературен кит и електрически нагреватели 

 

Външните тела на серията All Easy Pro Nordic разполагат със специален нискотемпературен кит, който позволява на климатичните системи да работят в режим отопление при много ниски външни температури. На дъното на външното тяло е разполо-жен електрически нагревател, който предпазва от замръзване на конденза при отрицателни температури. Втори нагревател е монтиран на компресора, което осигурява по-лесно стартиране на системата в студените зимни дни. 

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ НА ИНВЕРТОРЕН КЛИМАТИК MIDEA ALL EASY PRO NORDIC MSEPDU-09HRFN8-QRD0GW 

Модел Вътрешно тяло MSEPBU-09HRFN8-QRD6GW
Външно тяло MOX330-09HFN8-QRD6GW
Захранващо напрежение V/O/Hz 220-240 / 1 / 50
Мощност Охлаждане kW 2.72 (1.32 - 3.81)
Отопление 3.13 (0.88 - 4.40)
Консумация Охл. / Отоп. kW 0.60 (0.13 - 1.20) / 0.69 (0.12 - 1.40)
SEER Охлаждане W/W 8.6
SCOP Отопление 4.6
Енергиен клас Охлаждане A+++
Отопление A++
Работен ток Охл. / Отоп. A 2.66 (0.6 - 5.35) / 3.05 (0.6 - 6.2)
Въздушен поток (вътрешно тяло) m3/h 530 / 360 / 280
Звуково налягане (вътрешно тяло) dB(A) 37 / 32 / 21.5 / 20.5
Звукова мощност (вътрешно тяло) dB(A) 58
Въздушен поток (външно тяло) m3/h 2200
Звуково налягане (външно тяло) dB(A) 57
Звукова мощност (външно тяло) dB(A) 64
Размери Ш x Д x В
Тегло
Вътрешно mm 795 x 225 x 295
kg 10.2
Външно mm 805 x 330 x 554
kg 28.4
Тръбни връзки (течност / газ) mm 6.35 / 9.52
Максимален тръбен път m 25
Максимална денивелация 10
Работен диапазон Охлаждане °C -15 ~ 50
Отопление -25 ~ 24
Фреон R32