Монтаж на климатик Carrier Infinity Ultimate 42QHB12D8S A++

0 от 5 / 0 гласа

Повече за този модел може да разгледате тук:https://klimatik-burgas.eu/carrier_infinity_ultimate_42qhb12d8s_a_%D1%81_%D0%B2%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B5%D0%BD_%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%B6-3863.html?fbclid=IwAR0nC-iGstcfxgUmti36CcHhP19LX4y7-a3EMd0nCYfLolvcoSfe-rMZPd0

Представяме Ви този чудесен монтаж, извършен от нашия екип от монтажисти на климатик модел Carrier Infinity Ultimate 42QHB12D8S A++

Инверторен климатик Carrier Infinity Ultimate 42QHB12D8S / 38QHB12D8S от серията Ultimate на Carrier е наслада за всички сетива. Притежава елегантен дизайн, работи с DC инверторен компресор, отличава се с  тихи нива на шум (21dB) и 5 степенния филтър. С енергийната си ефективност А++ / А+ е добър избор за Вашия офис и помещения от 20 до 30 кв. м. 

Ново i-remote управление - ново, елегантно дистанционно управление. Предлага голям, светъл екран и множество лесно достъпни функции. С едно натискане на бутон Вие ще можете: да включите "еко" режима, "нощния" режим, режима за извличане на влагата. Налични са функциите: "Следене", "Турбо" режим, висока мощност, деактивиране на лед подсветката, изключване на командните звуци и много други. 

 

3D DC инвертор

Вътрешното тяло е оборудвано с DC инверторен мотор на вентилатора. Външното тяло също е оборудвано с DC инверторен компресор и мотор на вентилатора. Благодарение на трите DC инверторни мотора, климатикът постига максимална енергийна ефективност и производителност.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пет степенен филтър
 

Carrier осигуряват по-добро качество на въздуха, като комбинира положителните ефекти на пет различни филтъра: 

Предварителни филтри, които улавят големи частици, прах и косми за домашни любимци. 

Анионен (Йонизиращфилтър - филтърът ANION отделя отрицателни йони, предлагайки по-свежа, съживяваща атмосфера в помещението. 

Филтри за HEPA & Cold Catalyst, които улавят по-малки плаващи частици и алергени. В същото време те осигуряват дезодориращ ефект и помагат за премахване на летливите органични съединения (ЛОС) и миризми. Филтърът за студен катализатор не губи своята ефективност във времето и можете лесно да го почистите с течаща вода. 

Филтърът с витамин С, с антиоксидантния си ефект, е полезен за здравето на кожата поради значителната си роля в синтеза на колаген, който е отговорен за здравината и еластичността на кожата. Филтърът с витамин С осигурява няколко предимства, подобрява хидратацията на кожата и цветния тон на кожата и предпазва кожата от фото увреждане и набръчкване. 

Режим "X ЕСО
 

В режим на "охлаждане" може да спестите до 60% повече енергия спрямо нормалния режим на работа. Тялото автоматично ще регулира както вътрешнатаскорост на вентилатора, така и въртенето на компресора, за да ви осигурисъщият комфорт при минимална консумация на енергия. Режимът ще бъде автоматично изключен след 8 часа. В режим ECO, избраната температура на охлаждане може да бъде между 24 и 30°C.