Клима Груп 2 ООД изгражда високотехнологичнa и енергийноефективнa VRV система за климатизация на новият медицински корпус към Комплексен онкологичен център (КОЦ) – Бургас

0 от 5 / 0 гласа

Клима Груп 2 ООД изгражда модерна високотехнологична VRV система на Daikin, в новият медицински корпус към Комплексния онкологичен център (КОЦ) – Бургас. Проекта се състои от двуетажна сграда и ще бъде оборудвана с прецизна система за управление на климатизацията.

В последните няколко години, все по-голям дял от пазара на климатични системи заемат VRV (VRF) системите, които в редица случаи се оказват по-доброто решение в сравнение с вече доказали се в практиката климатични системи.  Те успешно успяват да отговорят на все по-високите изисквания към климатизацията, включително лесна поддръжка, ниска енергоемкост и многофункционалност на инсталацията. Предвид актуалността на т.нар. VRV (VRF) системи, съществуват всички основания да се твърди, че те са добро техническо решение за поддържане на параметрите на микроклимата в големи сгради.



За информация: 
моб.: 0878 447 233 ; 0878 494 393
тел.: 056/844 999
офис гр. Бургас, бул. "Христо Ботев" N87
web: http://klimatik-burgas.eu/
e-mail: largo_clima@mail.bg