Подов климатик TOSHIBA BI-FLOW RAS-B10U2FVG-E1 R32 A++ ДО ИЗЧЕРПВАНЕ!!!

0 от 5 / 0 гласа
2735.00 лв. 2230.00 лв.

Този продукт не е в наличност. Моля изберете друг от каталога.

Иновативно и компактно подово тяло за приложения с подов и нискостенен монтаж, пасващ перфектно под перваза на прозореца или в мансардни помещения с нисък таван. Подовите инверторни климатици на Toshiba с елегантния и компактен дизайн се вписват идеално във всеки интериор. 

https://www.youtube.com/watch?v=upI1Rly0z_Y 

 

Функция “подово отопление

Тази уникална подова функция е вдъхновена от топлината на камината. В този режим топлината се разпределя равномерно от долната част на климатика, увеличавайки усещането за комфорт и уют. Усещането за дискомфорт при движение на вуздуха в сравнение със високостенните климатици е сведена до минимум. Функцията може да бъде бързо и лесно активирана с натискането на един бутон на дистанционното управление. 

 

Пълен комфорт 

Максималният комфорт при отопление и охлаждане,  предоставен от инверторните климатици Toshiba, се постига с наличието на два изходни отвора за въздух отгоре и отдолу. При този модел подов климатик може да изберете предпочитания отвор за въздушна  струя между разположения в горната или долната част на вътрешното тялото. 

 

Интелигентен интерфейс 

Подовите климатици на Тоshiba са снабдени с интелигентен интерфейс. Така Вие можете да настройвате основни функции без да е необходимо дистанционното управление.На LЕD екрана може да зададете температурата, режимът на работа, както и избор на посока на издухване на въздушния поток. 

 

Хибриден инвертор 

Уникална хибридна конструкция. Хибридният инвертор раполага с PAM (амплитудно-импулсна модулация) и PWM (импулсна модулация) Първата технология осигурява най-високи нива на мощност, докато втората осигурява желаната температура в помещението и енергийна ефективност. Като хибрид, инверторната система на Тоshiba предлага най-доброто от двете технологии. 

 

DC Twin Rotory compressor 

Усъвършенстваният DC двойно-роторен компресор позволява прецизност на въртене на компресора с по-малко загуби на енергия. В резултат от това, компресорът предлага значително намаляване потребление на енергия при запазване на високи параметри на мощност. Идеален за чувствителни към звука приложения. Звукът на външното тяло е почти недоловим. DC Twin Rotory - компресорите са изключително надеждни с висок експлоатационен живот. 

 

IAQ филтър 

IAQ филтърът на Тoshiba съдържа сребро и ензимът Leuconostoc, извлечен от “Кимчи" Той унищожава 99.9% от бактериите във въздуха, абсорбира и разгражда дим, амоняк, летливи органични съединения, неприятни миризми от храна и животни. Също така потиска образуването на мухъл и гъбички и предотвратява появата на плесен. Доказано унищожава вирусът инфлуенца (H5N1). 

 

Самопочистване 

Тoshiba разполага със самопочистваща функция, която намалява влагата, предизвикваща образуването на мухъл във вътрешното тяло. Когато климатикът бъде спрян, вътрешният вентилатор се включва и изсушава влагата в топлообменника, след което се изключва автоматично. 

 

Комфортен сън

При активиране на режим “Комфортен сън" въздушният поток се контролира и изключва автоматично, като имате възможност да настроите климатика да се изключи след 1, 3, 5 или 9 часа. В режим "охлаждане" зададената температура се покачва автоматично с 1 градус на всеки 2 часа, а в режим на "отопление" – намалява със същия темп. Тази функция повишава енергийната ефективност и понижава потреблението на електроенергия. 

Функции  

Седмичен таймер “TIMER"

Благодарение на вградения таймер, Вие разполагате с възможността да настройвате точното време за включване или изключване на климатика, когато сте извън помещението. Тази функция Ви позволява да управлявате температурата според индивидуалните си предпочитания.

Режим “Hi POWER"

Режим “Висока мощност" Ви позволява да достигнете зададената температура в помещението изключително бързо. За да изключите тази функция, трябва да натисните повторно бутона на дистанционното управление.

Функция “QUIET"

При активиране на функцията “Тих режим" вентилаторът започва да работи на много ниска скорост, при което се постига изключително тих режим. Най-често този режим се активира през нощта, като запазва ефективността на климатизатора и осигурява пълен комфорт по време на сън.

"Автоматично рестартиране"

Функцията за "автоматично рестартиране" се активира допълнително с продължително натискане на "RESET" - бутона на предния панел и позволява на климатика да се включи с последните зададени настройки след внезапно спиране и последващо възобновяване на електрозахранването.

Автоматочна самодиагностика “CHECK"

Системата изпълнява задълбочена вътрешна самодиагностика и сигнализира при евентуални аномалии. Изписва се код на грешка, чрез който по лесно се диагностицира и отстранява проблема от специалист.

Функция “ONE TOUCH"

Функцията "ONE TOUCH" Ви предоставя възможност за напълно автоматизирана работа, която ще удовлетвори и най-високите индивидуални потребности. Запомнете предварително желаната температура, дебит и посока на въздуха, както и други настройки, и ще получите оптимален температурен комфорт само с едно натискане на бутона "ONE TOUCH". 

Енергоспестяващ режим “ECO"

Енергоспестяващият режим "Eco Mode" намалява консумацията на електричество с 25%, в сравнение с нормалната работа на климатика, като това не води до загуба на комфорт. При активиране на тази опция в режим на "охлаждане" зададената температура се увеличава с 1 градус на всеки 2 часа, а в режим на "отопление" - намалява с 1 градус на всеки 2 часа. 

Режим “Stand by"

Автоматично влиза в енергоспестяващ режим, когато е в "режим на готовност" ("stand by"). Намалява консумацията на енергия до 0,5 W на час.