Подов климатик Midea MFAU-12HRFNXD0 (GA) R32 А++

0 от 5 / 0 гласа
1799.00 лв.

Представяме Ви инверторния подов климатик Midea MFAU-12HRFNX-QRD0W (GA)Той идва с енергиен клас на охлаждане / отопление А++ / A+, компактен и стилен дизайн на вътрешното тяло, правещ го подходящ за монтаж при всякакъв интериор, както и два изхода за климатизирания въздух – преден и горен, като можете да използвате и двата изхода едновременно, или само горния. Климатикът разполага с множество функции и режими, които подобряват неговата работа и Ви спестяват пари. С широк диапазон по време на работа при температури от -15°C в режим на отопление. 

Налични екстри 

 

 

Нощен режим
Турбо режим
Функция Anti-cold Air
8°C отопление
Тих режим
Отчитане на изтичане на фреон
Работа в авариен режим
Нискотемпературен кит
Автоматичен рестарт
Запомняне позицията на жалузите
24-часов таймер
LCD дисплей

 

 

 

ФУНКЦИИ И ЕКСТРИ НА ИНВЕРТОРЕН ПОДОВ КЛИМАТИК MIDEA MFAU-12HRFNX-QRD0W 

Режим TurboРежим Turbo

Режим "Turbo" – при активиране на режим "Turbo" вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да осигури желаната температура по-бързо. След 20 минути работа в режим "Turbo" вентилаторът автоматично ще се върне към предварително зададената му скорост. 

Функция Auto RestartФункция Auto Restart

Функция "Auto Restart" – при временно прекъсване на електрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира в последно зададения му режим на работа, след като захранването бъде възстановено. 

Функция Anti-cold AirФункция Anti-cold Air

Функция "Anti-cold Air" – скоростта на вентилатора на вътрешното тяло се регулира автоматично според температурата на изпарителя, когато климатикът започва работа в режим на "отопление". По този начин функцията "Anti-cold Air" предотвратява издухването на студен въздух при стартиране на климатика в режим на "отопление". 

 

Функция Refrigerant Leakage DetectФункция Refrigerant Leakage DetectФункция "Refrigerant Leakage Detect/"Отчитане на изтичане на фреон"/ – вътрешното тяло на климатика ще покаже код за грешка "EC" и ще спре работа автоматично при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще бъде предпазен от повреди, причинени от високата температура при изтичане на хладилен агент. 

 

Функция Self-diagnosis and Auto-protectionФункция Self-diagnosis and Auto-protectionФункция "Self-diagnosis and Auto-protection" /Работа в "авариен" режим/ - климатикът ще спре работа автоматично, ако бъде открита неизправност в системата. Същевременно на дисплея на вътрешното тяло на климатика ще се появи код за грешка, но системата продължава да работи в "авариен" режим. 

 

Нощен режимРегулатор на статичното налягане"Нощен" режим - времетраенето на нощния режим е 7 часа. Когато "нощният" режим е активиран в режим на "охлаждане", климатикът автоматично ще повишава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което през оставащите 5 часа температурата ще остане фиксирана. Когато "нощният" режим е активиран в режим на "отопление", климатикът автоматично ще понижава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което температурата ще остане фиксирана. 

 

Режим Quiet ModeРежим "Quiet Mode" /"Тих" режим/ - в "Quiet Mode" силата на въздушния поток и скоростта на вентилатора се намаляват значително, за да Ви бъдат осигурени необходимите тишина и спокойствие. 

 

 

24-часов таймер"24-часов таймер" - тази функция позволява да се зададе интервал от време (в рамките на 24 часа), след който климатикът ще се включи или изключи автоматично. 

 

 

8°C отопление"8°C" отопление - в режим "8°C" отопление се поддържа тази константна температура, като по този начин предпазвате дома от прекомерно изстиване през зимата или замръзване на тръби и домашни растения. Режимът е особено подходящ при дълго отсъствие на обитателите на дома. 

 

Функция Low Ambient HeatingФункция "Low Ambient Heating" /"Нискотемпературен кит"/ - използва се за работа на климатика в режим на "отопление" при ниски температури на околната среда. 

 

 

Louver Position MemoryLouver Position Memory /Запомняне позицията на жалузите/ - позицията на хоризонталната клапа на климатика се запаметява при изключването му и се възстановява автоматично при повторното му включване. 

 

 

LCD дисплей 

Вътрешното тяло разполага с голям LCD дисплей, даващ информация за работата на климатичната система. 

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ НА ИНВЕРТОРЕН ПОДОВ КЛИМАТИК MIDEA MFAU-12HRFNX-QRD0W 

Модел Вътрешно тяло MFAU-12HRFNX-QRD0W
Външно тяло MOX230-12HFN8-QRD0W
Захранващо напрежение V/O/Hz 220-240 / 1 / 50
Мощност Охлаждане kW 3.52 (0.77 - 3.97)
Отопление 3.81 (0.46 - 4.35)
Консумация Охл. / Отоп. kW 1.02 (0.17 - 1.33) / 1.09 (0.14 - 1.41)
SEER Охлаждане W/W 7.3
SCOP Отопление 4.0
Енергиен клас Охлаждане A++
Отопление A+
Работен ток Охл. / Отоп. A 4.54 (1.40 - 5.89) / 4.74 (1.24 - 6.26)
Въздушен поток (вътрешно тяло) m3/h 550 / 466 / 386
Звуково налягане (вътрешно тяло) dB(A) 41.5 / 38 / 33.5
Звукова мощност (вътрешно тяло) dB(A) 58
Въздушен поток (външно тяло) m3/h 2200
Звуково налягане (външно тяло) dB(A) 53.6
Звукова мощност (външно тяло) dB(A) 62
Размери Ш x Д x В
Тегло
Вътрешно mm 700 x 210 x 600
kg 14.6
Външно mm 765 x 303 x 555
kg 26.6
Тръбни връзки (течност / газ) mm 6.35 / 9.52
Работен диапазон Охлаждане °C -15 ~ 50
Отопление -15 ~ 24
Фреон R32