Мулти сплит ситема Daikin 3MXM68N9 R32 A++

0 от 5 / 0 гласа

Мулти Сплит системи Daikin 

Подобрете комфота си! 

ПО-МАЛКО Е ПОВЕЧЕ

Мулти сплит системата на Дайкин, Ви предлага неочаквани възможности за създаване на комфортен и уютен дом. Това е отлично решение за намаляване на вредните емисии в околнат среда и разхода на електроенергия! 

 

Предимства на Мулти сплит системите Daikin: 

 

  • Спестявата място - намаляване на пространството, необходимо за поставяне на няколко външни тела на фасадата. 

 

                                                                                                                                                                       

    По-малка видимост - намирането на едно скрито място е много по-лесно 

 

 По-малко шум - едно работещо тяло е много по-тихо от две или повече тела 

 

По-малко потребление на ел. енергия - по-големият компресор може да работи по-ефективно от различни по-малки такива със същия общ капацитет  

 

 

  • Климатизация във всяка стая - Към едно външно тяло тип „мулти“ могат да се свържат до 5 вътрешни тела, като по този начин се намаляват разходите и мястото за инсталация. Всички вътрешни тела могат да се контролират поотделно с дистанционно управление и няма нужда да се монтират в същата стая или дори по същото време. 

 

  • Богат избор - Възможно е да се комбинират различни типове вътрешни тела - стенни, подови, за скрит таванен монтаж и др. и с различни капацитети. По този начин може да се избере най-подходящото вътрешно тяло за спалня, дневна или друго помещение, в зависимост от мястото за монтаж и личните предпочитания. 

 

  • Идеалният климат в помещенията - Едно външно тяло може да затопли или да охлади цяла къща, офис или малък магазин. Ще се наслаждавате както на приятен климат, докато работите на бюрото си следобед, така и на постоянна температура вечерта в дневната и на прохладна спалня през нощта. 

 

Намален шанс за технически грешки - Когато използвате само едно външно тяло, вместо две или повече, статистическата вероятност за възможен технически дефект се намалява с всеки блок, който не ви е необходим  

 

 Всяко едно вътрешно тяло може да се регулира по отделно 

 


  

Daikin 3MXM68N9 е външно тяло за мулти сплит система, което може да бъде свързано с максимум три вътрешни тела. Моделът използва най-новия фреон R-32, който е напълно безвреден за околната среда и хората. Daikin 3MXM68N9 се характеризира с висока енергийна ефективност и ниски нива на шум. Всички вътрешни тела работят самостоятелно и независимо едно от друго по отношение на зададена температура и скорост на вентилатора, но в рамките на един и същ режим на охлаждане или отопление. Мулти сплит системата позовлява да бъдат свързани различни типове вътрешни тела: стенни, таванни, подови и т.н. Общият максимално допустим тръбен път е 30 метра, а тръбният път до всяко от вътрешните тела не повече от 20 метра.