Монтаж на инверторен климатик "Midea BreezeleSS+"

0 от 5 / 0 гласа

Нашият екип от монтажисти за пореден път се справи отлично с работата си и осъществи този монтаж на климатик Midea BreezeleSS+

Ревю на модела

 
 
TWIN FLAP™ технология при охлаждане Midea MSFAAU-09HRFN8-QRD6GW Breezeless+Вътрешните тела от серия BreezeleSS+ разполагат с двойни TwinFlap жалузи с 7928 нано отвора, които осигуряват равномерно и деликатно разпределение на охладния въздух в цялото помещение. 
3D въздушен потокMidea MSFAAU-09HRFN8-QRD6GW Breezeless+

Благодарение на иновативния корпус, изходящият въздух се разпространява напред и настрани, като това осигурява приятно усещане и 3D въздушен поток. Климатиците от серия BreezeleSS+ са първите сплит системи със странични клапи за въздух. Специално проектирана S-образна форма спомага за оптимален въздушен поток през топлообменника и подобрена дисперсия. 

 

QUATTRO инвертор 

Midea MSFAAU-09HRFN8-QRD6GW Breezeless+

Екологичният фреон R32 и иновативната Inverter Quatrro технология на Midea гарантират ниска консумация на енергия и висока ефективност на обновения DC-инверторен компресор. Той достига 65 Hz честота само за 6 секунди и в комбинация с високоскоростния DC-инверторен вентилатор, спомага температурата в климатизираното помещение да започне да се променя само след 60 секунди работа на климатичната система. 

 

Повече за същия модел можете да прочетете в нашия сайт тук: 

http://klimatik-burgas.eu/midea_breezeless_msfaau_12hrfn8_qrd6gw_r32_a_wi_fi-4493.html