Касетъчен климатик Midea MCD1-36HRFN8-QRD0W R32 А+

0 от 5 / 0 гласа
4249.00 лв.

Инверторният касетъчен климатик MCD1-36HRFN8-QRD0W разполага с висок енергиен клас в режим на "охлаждане" A++ и режим на "отопление" А+, съответно 6.30 SEER при охлаждане и 3.90 SCOP при отопление. Климатикът е с 360° въздушен поток. Именно това свойство му позволява равномерно разпределяне на климатизирането по цялото помещение. Също така климатичната система разполага с вградена мощна кондензна помпа. Благодарение на дистанционно управление, жалузите на вътрешното тяло могат да се контролират поотделно. Климатикът е с широк температурен диапазон и работи при изключително ниски температури от -15℃. 

Налични екстри 

 

 

8°C отопление
360° въздушен поток
Отчитане на изтичане на фреон
Работа в авариен режим
Вход за свеж въздух
Централно управление (опционално)
Автоматичен рестарт
Запомняне позицията на жалузите
Порт за алармената система
Вградена кондензна помпа
Wi-Fi Ready
Сензор за човешка активност (опционално)
LЕD дисплей
Ефект Breezeless

 

 

 

ФУНКЦИИ И ЕКСТРИ НА ТРИФАЗЕН ИНВЕРТОРЕН КАСЕТЪЧЕН КЛИМАТИК MIDEA MCD1-36HRFN8-QRD0W 

Функция Auto RestartФункция Auto Restart

Функция "Auto Restart" – при временно прекъсване на електрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира в последно зададения му режим на работа, след като захранването бъде възстановено. 

 

Функция Self-diagnosis and Auto-protectionФункция Self-diagnosis and Auto-protectionФункция "Self-diagnosis and Auto-protection" /Работа в "авариен" режим/ - климатикът ще спре работа автоматично, ако бъде открита неизправност в системата. Същевременно на дисплея на вътрешното тяло на климатика ще се появи код за грешка, но системата продължава да работи в "авариен" режим. 

 

Функция Refrigerant Leakage DetectФункция Refrigerant Leakage DetectФункция "Refrigerant Leakage Detect/"Отчитане на изтичане на фреон"/ – вътрешното тяло на климатика ще покаже код за грешка "EC" и ще спре работа автоматично при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще бъде предпазен от повреди, причинени от високата температура при изтичане на хладилен агент. 

Вградена кондензна помпаВградена кондензна помпа

Вградена кондензна помпа - вградената кондензна помпа позволява издигане на конденза до максимум 750 mm. 
 
 
 
 
Порт за алармена системаПорт за алармена система – при откриване на неизправност във функционирането на климатика управляващата платка може да изпрати сигнал, който да задейства външна алармена система, която сигнализира за грешка и автоматично спира работата ѝ.  
 
 

8°C отопление"8°C" отопление - в режим "8°C" отопление се поддържа тази константна температура, като по този начин предпазвате дома от прекомерно изстиване през зимата или замръзване на тръби и домашни растения. Режимът е особено подходящ при дълго отсъствие на обитателите на дома. 

 

Louver Position MemoryLouver Position Memory /Запомняне позицията на жалузите/ - позицията на хоризонталната клапа на климатика се запаметява при изключването му и се възстановява автоматично при повторното му включване. 

 

Кабелно дистанционно управлениеКабелно дистанционно управление - за разлика от обикновеното инфрачервено дистанционно управление, кабелният контролер може да бъде фиксиран върху стената. Използва се често в големи търговски обекти за лесно и удобно управление. 

 

Wi-Fi управлениеWi-Fi управление - климатиците Midea дават възможност за опционално инсталиране на Wi-Fi управление, което позволява лесен контрол над климатика - да бъде управляван от всякъде /от всяка точка на света/ и по всяко време през мобилно приложение, инсталирано на Вашия смартфон или таблет. С помощта на приложението можете да включите климатика и да му зададете желаните режим и температура на работа само с едно докосване на дисплея на Вашето смарт устройство. 

 

Панел с 360-градусов въздушен потокПанел с 360° въздушен поток – режимът осигурява изключително лек и мек въздушен поток, който циркулира през цялото пространство на помещението и осигурява равномерно разпределение на температурата. 

 

Вход за свеж въздухВход за свеж въздух - Външният въздух може да бъде доставен чрез допълнителен вентилационен канал. Това осигурява пречистен и свеж въздух в климатизираното помещение. 

 

 

Ефект "Breezeless" 

Иновативният ефект "Breezeless" осигурява равномерно разпределение на въздуха, като по този начин се избягва прякото въздействие върху хората в стаята. Това елиминира усещането за въздушно течение от климатичната система. 

 

Сензор за човешка активност (опционално) 

Сензорът за човешка активност следи за присъствие на хора в помещението и съобразява отдаваната мощност на системата, за да осигури перфектен комфорт. 

 

Централно управление (опционално) 

Централното управление е многофункционално устройство, което може да контролира до 64 вътрешни тела с максимална дължина на връзката до 1200 метра. 

 

LЕD дисплей

Вътрешното тяло разполага с голям LЕD дисплей, даващ информация за работата на климатичната система. 

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ НА ТРИФАЗЕН ИНВЕРТОРЕН КАСЕТЪЧЕН КЛИМАТИК MIDEA MCD1-36HRFN8-QRD0W 

Модел Вътрешно тяло MCD1-36HRFN8-QRD0W
Външно тяло MOD30U-36HFN8-QRD0W
Захранващо напрежение V/O/Hz 380-415 / 3 / 50
Мощност Охлаждане kW 10.55 (2.70 - 11.43)
Отопление 11.14 (2.78 - 12.66)
Консумация Охл. / Отоп. kW 4.00 (0.89 - 4.15) / 3.00 (0.78 - 4.00)
SEER Охлаждане W/W 6.3
SCOP Отопление 3.9
Енергиен клас Охлаждане A++
Отопление A
Работен ток Охл. / Отоп. A 6.50 (1.40 - 6.50) / 5.00 (1.30 - 6.40)
Въздушен поток (вътрешно тяло) m3/h 1800 / 1600 / 1400
Звуково налягане (вътрешно тяло) dB(A) 50 / 47.5 / 44.5 / 39
Звукова мощност (вътрешно тяло) dB(A) 64
Въздушен поток (външно тяло) m3/h 4000
Звуково налягане (външно тяло) dB(A) 63
Звукова мощност (външно тяло) dB(A) 70
Размери Ш x Д x В
Тегло
Вътрешно mm 830 x 830 x 245
kg 27.2
Външно mm 946 x 410 x 810
kg 80.5
Тръбни връзки (течност / газ) mm 9.52 / 15.9
Работен диапазон Охлаждане °C -15 ~ 50
Отопление -15 ~ 24
Фреон R32