Канален климатик Midea MTIU-12HWFNX-QRD0W R32 A+

0 от 5 / 0 гласа
1879.00 лв.

Представяме Ви инверторния канален климатик Midea MTIU-12HWFNX-QRD0W, подходящ за климатизация на офиси и комерсиални помещения. Той има висок енергиен клас A++ при охлаждане и A+ при отопление, а сезонната ефективност е 6.50 SEER при охлаждане и 4.00 SCOP при отопление. Климатичната система позволява монтаж в тесни тавани, благодарение на малката си височина. Моделите от серията разполагат с различни функции, като "автоматичен рестарт", "нощен" режим, "Anti-cold Air", "24-часов таймер", 5-степенен вентилатор, "Турбо" режим на компресора, вградена защита при изтичане на фреон, кабелно дистанционно управление за монтаж на стената и др. 

Инверторният канален климатик Midea MTIU-12HWFNX-QRD0W разполага с мощна вградена кондензна помпа, която може да издигне конденза на височина 750 мм. и спестява време и средства за монтаж. Теглото му е намалено с почти 20%, а размерите с 12.5% в сравнение с конвенционалните климатици. Каналните климатични системи Midea от серията А6 са с най-голям диапазон на статично налягане (до 160 Pa) спрямо всички останали канални климатични системи със средно статично налягане. Те са подходящи за климатизация на офиси и комерсиални помещения. 

Налични екстри 

 

 

Нощен режим
Функция Anti-cold Air
Автоматично размразяване
Вход за свеж въздух
Кабелно дистанционно управление
Централно управление (опционално)
Автоматичен рестарт
Лесна поддръжка и сервизиране
Twin система
Вградена кондензна помпа

 

 

 

ФУНКЦИИ И ЕКСТРИ НА ИНВЕРТОРНИЯ КАНАЛЕН КЛИМАТИК MIDEA MTIU-12HWFNX-QRD0W 

Функция Anti-cold AirФункция Anti-cold Air

Функция "Anti-cold Air" – скоростта на вентилатора на вътрешното тяло се регулира автоматично според температурата на изпарителя, когато климатикът започва работа в режим на "отопление". По този начин функцията "Anti-cold Air" предотвратява издухването на студен въздух при стартиране на климатика в режим на "отопление". 

Функция Auto RestartФункция Auto Restart

Функция "Auto Restart" – при временно прекъсване на електрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира в последно зададения му режим на работа, след като захранването бъде възстановено. 
 
 

Вградена кондензна помпа

Вградена кондензна помпаВградена кондензна помпа – вградената кондензна помпа може да издигне конденза до максимум 750 мм. 
 
 
 
 
Функция Refrigerant Leakage DetectФункция Refrigerant Leakage DetectФункция "Refrigerant Leakage Detect/"Отчитане на изтичане на фреон"/ – вътрешното тяло на климатика ще покаже код за грешка "EC" и ще спре работа автоматично при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще бъде предпазен от повреди, причинени от високата температура при изтичане на хладилен агент. 

 

 

Нощен режимРегулатор на статичното налягане

"Нощен" режим - времетраенето на нощния режим е 7 часа. Когато "нощният" режим е активиран в режим на охлаждане, климатикът автоматично ще повишава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което през оставащите 5 часа температурата ще остане фиксирана. Когато "нощният" режим е активиран в режим на "отопление", климатикът автоматично ще понижава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което температурата ще остане фиксирана. 
 

Кабелно дистанционно управление

Кабелно дистанционно управление – за разлика от инфрачервеното дистанционно управление, кабелното дистанционно управление може да се монтира на стената. То се използва 
главно в търговските обекти и прави управлението на климатика много по-лесно и удобно. 
 
 

Автоматично размразяване

Автоматично размразяване 

Функция за автоматично размразяване на външното тяло на климатика и поддържане на изсушаващ ефект при ниски външни температури. 

 

 

Вход за свеж въздухВход за свеж въздух - външният въздух може да бъде доставен чрез допълнителен вентилационен канал. Това осигурява пречистен и свеж въздух в климатизираното помещение. 

 

 

 

Twin системаTwin система - вътрешните тела могат да бъдат инсталирани в Twin система, което представлява монтаж на две вътрешни тела с различни мощност от една серия към едно външно тяло. 

 

 

 

Лесна поддръжка и сервизиранеЛесна поддръжка и сервизиране - климатичната система е специално оптимизирана за лесна поддръжка и сервизиране. 

 

 

Извеждане на конденза от 2 страниИзвеждане на конденза от 2 страни - дренажната тръба може да бъде изведена от лявата и дясната страна на вътрешното тяло на климатика за лесен и удобен монтаж. 

 

 

Централно управление (опционално) 

Централното управление е многофункционално устройство, което може да контролира до 64 вътрешни тела с максимална дължина на връзката до 1200 метра. 

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ НА ИНВЕРТОРЕН КАНАЛЕН КЛИМАТИК MTIU-12HWFNX-QRD0W 

Модел Вътрешно тяло MTIU-12HWFNX-QRD0W
Външно тяло MOX230-12HFN8-QRD0W
Захранващо напрежение V/O/Hz 220-240 / 1 / 50
Мощност Охлаждане kW 3.52 (0.53 - 3.99)
Отопление 3.81 (1.00 - 4.39)
Консумация Охл. / Отоп. kW 1.05 (0.15 - 1.37) / 1.03 (0.30 - 1.39)
SEER Охлаждане W/W 6.5
SCOP Отопление 4
Енергиен клас Охлаждане A++
Отопление A+
Работен ток Охл. / Отоп. A 4.75 (1.3 - 6.09) / 4.52 (1.48 - 6.15)
Статично налягане Номинално Pa 25
Диапазон 0 ~ 60
Въздушен поток (вътрешно тяло) m3/h 600 / 480 / 300
Звуково налягане (вътрешно тяло) dB(A) 34.5 / 30.5 / 29 / 23
Звукова мощност (вътрешно тяло) dB(A) 58
Въздушен поток (външно тяло) m3/h 2200
Звуково налягане (външно тяло) dB(A) 53.6
Звукова мощност (външно тяло) dB(A) 62
Размери Ш x Д x В
Тегло
Вътрешно mm 700 x 450 x 200
kg 17.8
Външно mm 765 x 303 x 555
kg 26.6
Тръбни връзки (течност / газ) mm 6.35 / 9.52
Работен диапазон Охлаждане °C -15 ~ 50
Отопление -15 ~ 24
Фреон R32