Инверторен стенен климатик Treo CS-I24MS3 R32 A+

0 от 5 / 0 гласа
1999.00 лв.

Инверторният климатик Treo CS-I18MS3 притежава стилен и елегантен дизайн, който се вписва идеално в обзавеждането на всеки дом. Освен добра визия, той е високо ефективен и икономичен. Той е с мощност 24 000 BTU и е подходящ за охлаждане на помещения до 46 кв. м. / 120 куб. м. и за отопление до 40 кв. м. / 105 куб. м. Коефициентите му на преобразуване при охлаждане и отопление са 7.10 А++ / 4.00 А+. Той разполага с вграден Wi-Fi и множество режими за максимален уют и комфорт в климатизираното помещение, като напр. функциите: "автоматичен рестарт", програмируем таймер и "турбо" режим на вентилаторната турбина. Работи в широк температурен диапазон при -15°C в режим на "охлаждане" и в режим на "отопление". Климатиците от серията премахват влагата от въздуха в помещението, освен това разполагат с миещ се антибактериален филтър и високоефективно DC инверторно управление. 

Налични екстри: 

 

 

Таймер
Автоматичен рестарт
Режим
Режим „Turbo“
Вертикален Swing
Енергиен клас A++
Фреон R32
LED дисплей
Wi-Fi управление
Запомняне позицията на жалузите
Самопочистване
Follow Ме
Фотокаталитичен филтър
High Density филтър
1W Standby
Извеждане на конденза от две страни
Golden Fin
Отчитане на изтичане на фреон

 ДВУПОСОЧЕН ВЪЗДУШЕН ПОТОК    ВЕРТИКАЛЕН     ИНТЕЛИГЕНТНО ОБЕЗСКРЕЖАВАНЕ    LED ИНДИКАЦИЯ    САМОДИАГНОСТИКА    WiFi Ready  

 

Интелигентно обезскрежаване Интелигентно обезскрежаване - климатичната система разполага с интелигентна функция за автоматично размразяване на външното тяло при минусови температури на околната среда. 

LED индикация LED индикация - дисплеят на климатичната система е с интегриран LED дизайн, който е скрит в интериора, за да осигури икономия на енергия и комфортен сън. 

 Вертикален Swing - жалузите на климатика се реят автоматично нагоре и надолу за равномерно разпределение на въздушния поток в климатизираното помещение. 

 Самодиагностика - автоматично засичане на неизправности в климатичната система. При наличие на такава дисплеят ще изобрази код с грешка във вътрешното тяло на климатика.

Автоматичен рестарт TREO CS-I24MF3

 

Автоматичен рестарт Автоматичен рестарт 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

След загуба на електрическо захранване, климатичната система ще се включи автоматично в последния зададен режим и настройки, когато захранването се възвърне. 

Режим Turbo TREO CS-I24MF3

 

Режим „Turbo“ Режим „Turbo” 

 

 

 

 

При активиране на режим „Turbo”, компресорът започва да работи на максимални обороти, за да осигури желаната температура по-бързо. Когато желаната температура в помещението е достигната, компресорът ще заработи в нормален режим. 

Таймер TREO CS-I24MF3

 

Таймер Таймер 

 

 

 

 

Възможност за програмиране на таймер за автоматично включване или изключване на климатика в предварително избран час от денонощието. 

Двупосочен въздушен поток TREO CS-I24MF3

 

ДВУПОСОЧЕН ВЪЗДУШЕН ПОТОК Двупосочен въздушен поток 

 

 

 

 

Жалузите на климатика могат да се настройват в хоризонтална и вертикална посока, за да се осигури равномерно разпределение на въздушния поток в климатизираното помещение и максимален комфорт.  

 


 

Режим  Режим "Sleep" 
Този режим осигурява максимален комфорт и спокойствие през цялата нощ за по-здравословен сън. При охлаждане на помещението с активиран режим "Sleep", предварително настроената температура се повишава с 1°С, един час след стартирането на климатика, след което остава фиксирана. При отопление на помещението с активиран режим "Sleep" , температурата се понижава с 1°С, един час след стартирането на климатика, след което остава фиксирана. 

 


 

Wi-Fi Ready Wi-Fi Ready 
Благодарение на Wi-Fi управлението, Вие ще можете да управлявате климатичната система през смартфона или таблета си от всяка точка на света. 

 


 

Фреон R32 Фреон R32 


Екологичен хладилен агент R32 – грижа за околната среда и намаляване на глобалното затопляне. 

Мощен въздушен поток 

Благодарение на новоразработения вътрешен дизайн на вътрешното тяло, въздушният поток може да достигне до 18 метра, за да климатизира всяко кътче на помещението. 

 

Чист въздух 

Висококачествените филтри на климатика за пречистване на въздуха могат да абсорбират и отстранят бактерии, вируси, алергени, миризми и други вредни вещества, като осигуряват изцяло чист въздух в помещението. 

Фотокаталитичен филтър 

Фотокаталитичният филтър елиминира формалдехид и други летливи органични съединения (ЛОС), както и вредни газове и миризми. 

High Density филтър 

В сравнение с обикновенните филтри за прах High Density филтърът с висока плътност улавя най-фините прахови частици във въздуха и осигурява до 80% по-чист и здравословен въздух. 

 

Инверторен стенен климатик TREO CS-I09MS3

Ефективност 

CS-I24MS3 разполага с енергийна ефективност SEER 6.10 (А++) на охлаждане и SCOP 4.00 (А+) на отопление. 

Инверторен стенен климатик TREO CS-I09MS3

Голям капацитет 

Системата е с капацитет 24 000 Btu и достига максимална мощност от 7.03 kW при охлаждане и 7.32 kW при отопление. 

Инверторен стенен климатик TREO CS-I09MS3

Ниво на шум 

Настроена на най-ниска степен на вентилатора, климатичната система генерира едва 28 dB, като по този начин гарантира перфектен комфорт. 

Инверторен стенен климатик TREO CS-I09MS3

Работен диапазон 

CS-I24MS3 разполага с широк работен диапазон: от -15 ~ 50°C при охлаждане и от -15 ~ 30°C при отопление. 

Още функции

Вертикален Swing 

Жалузите на климатика се реят автоматично наляво и надясно за равномерно разпределение на въздушния поток в климатизираното помещение. 

 

Запомняне позицията на жалузите 

Позицията на хоризонталната клапа на климатичната система се запаметява при изключване и се възстановява автоматично при повторно включване. 

Самопочистване 

По време на процеса за самопочистване вътрешното тяло работи чрез специален режим за издухване и изсушаване на влажността на изпарителя. Тази функция е предназначена да поддържа вътрешното тяло на климатика чисто и да се предотвратява развитието на бактерии. 

"Follow me

Дистанционното управление е с вграден сензор за температура, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от измерената температура в областта, в която се намира. 

Енергиен клас A++ 

Климатичната система е с висок енергиен клас A++. 

1W "Standby

Климатикът автоматично преминава в режим на пестене на енергия, когато е изключен (в режим "Standby"). Така разходът на електроенергия се съкращава от 5W на 1W, което Ви осигурява до 80% икономия на електроенергия. 

Извеждане на конденза от две страни 

Дренажната тръба може да бъде изведена от лявата и дясната страна на вътрешното тяло на климатика за лесен и удобен монтаж. 

Golden Fin 

Golden Fin покритие на топлообменника ефективно предпазва от развитие на бактерии и размножаването им, като същевременно подобрява топлинния трансфер към вътрешното тяло. 

Отчитане на изтичане на фреон 

Вътрешното тяло на климатика засича код за грешка “EC”, който ще се визуализира и ще спре автоматично работа при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще се предпази от повреда, причинена от висока температура при изтичането на хладилния агент. 

 

Технически характеристики: 

Модел Вътрешно тяло CS-I24MS3
Външно тяло CO-I24MS3
Захранващо напрежение V/O/Hz 220-240 / 1 / 50
Мощност Охлаждане kW 7.03 (2.08 - 7.95)
Отопление 7.33 (1.61 - 8.79)
Консумация Охлаждане kW 2.34 (0.16 - 2.96)
Отопление 2.03 (0.26 - 3.14)
SEER Охлаждане W/W 6.1
SCOP Отопление 4.0
Енергиен клас Охлаждане A++
Отопление A+
Работен ток Охлаждане A 10.2 (0.7 - 13.3)
Отопление 10.2 (1.1 - 13.3)
Вътрешно тяло
Въздушен поток m3/h 980 / 817 / 662
Размери Ш × Д × В mm 1040 x 220 x 327
Тегло kg 12.3
Звуково налягане dB(A) 44.5 / 42 / 34.5 / 28
Звукова мощност dB(A) 59
Външно тяло
Въздушен поток m3/h
3000
Размери Ш × Д × В mm 845 x 363 x 702
Тегло kg 51.5
Звуково налягане dB(A) 59
Звукова мощност dB(A) 67
Тръбни връзки Течна фаза mm φ 9.52
Газова фаза φ 15.9
Макс. тръбен път m 50
Макс. денивелация 25
Работен диапазон Охлаждане °C -15 ~ 50
Отопление -15 ~ 30
Фреон R32