TOSHIBA SUPER DAISEKAI 9 RAS-B13PKVPG-E R32 A+++ Хиперинверторен

0 от 5 / 0 гласа

3415.00 лв.

Daiseikai на японски означава “правилният отговор” и климатикът на Toshiba DAISEIKAI 9 е точно това: оптималният климатик за нуждите на всяко жилище. С отлична производителност, висока ефективност и интелигентни функции, DAISEIKAI 9 е еталон в своята категория. 

Предимства и функции

  

 
 

 

Поглезете се с японско качество  

• Охлаждане и отопление с най-високите показатели за ефективност А+++, комбинирани с изключителен SEER до 10,50 и SCOP до 5,20 означава, че ще получавате най-добра иконимия през цялата година.
• DAISEIKAI 9 предлага изключителни показатели при всякакъв климат и всякакви метеорологични условия. 
• DAISEIKAI 9 е оборудван с цифров DC двоен ротационен инверторен компресор, осигуряващ безшумна работа, максимална производителност и икономия на енергия, както и по-широк работен диапазон (0,65 – 7,1 kW). 

Най-добрият комфорт  

Създаден да изпълнява, проектиран до съвършенство, DAISEIKAI 9 олицетворява качеството, надеждността и издръжливостта. Това е климатик, на който можете да се доверите, предлагайки Ви изключителна производителност. 

Изключителен дизайн   

Елегантният, изцяло бял, дизайн с висококачественото си гланцово покритие перфектно допълва шикозните интериори. Компактните размери и заоблени ъгли правят уреда да изглежда по-тънък, а дискретни цветни LED диоди осигуряват ролята му на стилно, но и високотехнологично допълнение във всяка стаята. 

Превъзходно качество на въздуха  

Тази електрическа система за пречистване на въздуха може да събира частици с размер едва 0,001 μm и е 10 пъти по- ефективна от стандартните филтри. Съдържа голямо количество сребърни йони (Ag +), които имат силен антибактериален и дезодориращ ефект. Daiseikai 9 използва система за филтриране в две стъпки, която включва както отрицателен, така и положителен електрически заряд. Резултатът е абсорбирането на прах, прашец и спори на плесени, създавайки свежа, здравословна среда, без дим и мирис на храна или лоши миризми. Тази функция може да се включва или изключва по всяко време чрез натискане на бутона "PURE" на дистанционното управление. 

Уникална функция за намаляване на шума  

Уникалният "безшумен" режим на DAISEIKAI позволява на потребителя да намали нивото на шума на външното тяло, за да гарантира, че кварталът ще има спокоен сън през нощта. С докосване на дистанционното управление, този режим ще намали нивото на звуково налягане на външното тяло с -4dB (A) до 42dB (A). 

Приятна тишина  

С тази изключително тиха система, шумът никога няма да бъде проблем. Вътрешното тяло DAISEIKAI 9 е изключително безшумно с по-малко от 20dB (A) е шепот трудно долавящ се от човешкото ухо. 

Тестван при екстремни условия  

DAISEIKAI 9 е тестван на място в Скандинавия, за да се гарантира, че ще отговаря на Вашите нужди. Когато външната температура започне да пада, DAISEIKAI 9 гарантира супер бързо отопление. 

DAISEIKAI 9 има редица функции за поддържане на комфорт в най-суровия климат. 

• Възползвайте се от дългогодишния опит в областта – мощната функция за "размразяване" използва разширени алгоритми, за да оптимизира и да увеличи максимално икономията на енергия!  
• С уникалната функция за ръчно "размразяване" на Toshiba можете с натискането на един бутон на дистанционното управление, да премахнете снега и леда от външната тяло. 

Режим "камина"  

Уникалният режим "камина" на Toshiba предоставя възможност за разпространение на топлината от камината или други източници на топлина. Вентилаторът във вътрешната секция продължава да духа с ниска или предварително избрана скорост, дори ако компресорът е изключен. 

Контрол на една ръка разстояние  

• 3D въздушен поток 
DAISEIKAI 9 може да се похвали с 3D интелигентен въздушен поток, с независими жалузи, който разпръсква въздушната струя в 6 посоки. 
• Избор на мощност 
Можете да изберете измежду 3 нива на икономия на енергия 100%, 75% и 50% за по-висока енергийна ефективност. 
• 8°C (5-13) в режим на отопление 
Защитава Вашия дом от замръзване, докато сте далеч, което го прави идеалният избор през зимата. 

Wi-Fi контролер (опция)  

Тoshiba вече Ви дава възможност да управлявате климатика в своя дом или офис по всяко време и от всяка точка с помощта на мобилен телефон, таблет или преносим компютър. 

Функции  

"Комфортен сън"

При активиране на режим “Комфортен сън" въздушният поток се контролира и изключва автоматично, като имате възможност да настроите климатика да се изключи след 1, 3, 5 или 9 часа. В режим "охлаждане" зададената температура се покачва автоматично с 1 градус на всеки 2 часа, а в режим на "отопление" – намалява със същия темп. Тази функция повишава енергийната ефективност и понижава потреблението на електроенергия.

Седмичен таймер "TIMER"

Благодарение на вградения таймер, Вие разполагате с възможността да настройвате точното време за включване или изключване на климатика, когато сте извън помещението. Тази функция Ви позволява да управлявате температурата според индивидуалните си предпочитания.

Режим "Hi POWER"

Режим “Висока мощност" Ви позволява да достигнете зададената температура в помещението изключително бързо. За да изключите тази функция, трябва да натисните повторно бутона на дистанционното управление.

"Автоматично рестартиране"

Функцията за "автоматично рестартиране" се активира допълнително с продължително натискане на "RESET" - бутона на предния панел и позволява на климатика да се включи с последните зададени настройки след внезапно спиране и последващо възобновяване на електрозахранването.

Самопочистване с озон

Тoshiba разполага със "самопочистваща" функция, която намалява влагата, предизвикваща образуването на мухъл във вътрешното тяло. Когато климатикът бъде спрян, вътрешният вентилатор се включва и изсушава влагата в топлообменника, след което се изключва автоматично. Освен че тази функция предотвратява образуването на мухъл във вътрешното тяло, тя премахва и бактериите, които остават след изключване на климатика, посредством ниско-плътностен озон. 

Автоматочна самодиагностика "CHECK"

Системата изпълнява задълбочена вътрешна самодиагностика и сигнализира при евентуални аномалии. Изписва се код на грешка, чрез който по лесно се диагностицира и отстранява проблема от специалист. 

Функция "ONE TOUCH"

Функцията "ONE TOUCH" Ви предоставя възможност за напълно автоматизирана работа, която ще удовлетвори и най-високите индивидуални потребности. Запомнете предварително желаната температура, дебит и посока на въздуха, както и други настройки, и ще получите оптимален температурен комфорт само с едно натискане на бутона "ONE TOUCH". 

Енергоспестяващ режим "ECO"

Енергоспестяващият режим "Eco Mode" намалява консумацията на електричество с 25%, в сравнение с нормалната работа на климатика, като това не води до загуба на комфорт. При активиране на тази опция в режим на "охлаждане" зададената температура се увеличава с 1 градус на всеки 2 часа, а в режим на "отопление" - намалява с 1 градус на всеки 2 часа.