TOSHIBA SHORAI EDGE 2020 RAS-B13J2KVSG-E A+++ WiFi R32

0 / 5 (0 гласа)

Новата серия климатици на Toshiba – EDGE 2020 се отличават с висока енергийна ефективност до А+++. Те работят с хладилен агент R32. Вътрешните тела са бели на цвят и са изключително безшумни.


1800.00 лв. 1855.00 лв.

 • Инверторна технология: Създадена от Toshiba, инверторната технология позволява на модула да регулира непрекъснато охладителния или отоплителния си капацитет. Скоростта на компресора се регулира в зависимост от нуждите и поддържа точно избраната температурата във вътрешността на помещението. Неговите високи нива на производителност и ефективност покриват и на най-взискателните изисквания.
  Toshiba Edge R32 работи без никакви усилия, дори и когато е поставен в екстремни работни условия – с впечатляващ работен диапазон от -15°C до 46°C е режим на охлаждане и -15°C до 24°C в режим на отопление.
 • Екологичен: EDGE е разработен съгласно новите изисквания и Европеиски регулации за ограничаване на въздействието  на флуоринирани парникови газове и ограничаването на глобалното затопляне.
 • Готовност за Wi-Fi: Мислейки за комфорта на потребителите, Toshiba предлага дистанционни функции, които улесняват ежедневието. Toshiba Edge може да се управлява по всяко време от всяка точка благодарение на своя Wi-Fi модул, като предлага максимални нива на комфорт и оптимизирана икономия на енергия. (по избор)
 • Филтър Toshiba Ultra Pure Filter: Тази технология е в състояние да предотврати значително репродуктивните способности на вредните бактерии и вируси.Ефективност до 94%
 • Избор на мощност: Последната функция спомага да направите днешния начин на живот по-комфортен, като Ви позволява да пестите енергия с едно натискане на бутон. Режимът на избор на мощност е настроен първоначално на 100%, което означава, че компресорът работи с обичайния си номинален капацитет. Когато зададете 75% или 50%, компресорът ще ограничи работата до 75% или съответно 50% от мощността си.
 • Система Hada Care: За настройване на клапата за по-добро разпределение на въздуха и намаляване на изсушаването на кожата.
 • Режим ECO: Постигнете икономия на енергия до 25% в сравнение със стандартната настройка, без да правите компромис с комфорта, като използвате функцията ECO, която повишава или понижава температурата автоматично, като контролира зададената температура да не достига екстремни стойности и висока енергина консумация.
 • Тих режим: Натиснете бутона „FAN“ и изберете „quiet“ ( тих режим) за изключително тиха работа.
 • Комфортен сън: Активирайте „Комфортен сън“ и Вашата климатична система ще компенсира естествената температура през нощта така, че да спите комфортно.
 • Автоматична диагностика: Системата извършва подробна вътрешна проверка и сигнализира евентуалните необичайни състояния.
 • Комфорт с едно натискане: Предварително програмираните настройки, проучени от Toshiba, предлагат точната комбинация от комфорт и икономия на енергия със само едно натискане на бутона.
 • Предварително настройване с едно натискане: Запаметете предпочитаните настройки и ги активирайте с едно натискане на бутон.
 • Включване/изключване в реално време: Можете да настроите часове за включване и изключване или да програмирате дадена настройка да се повтаря на всеки 24 часа.
 • Таймер за повторение: Програмира таймера да повтаря програмираните настройки на всеки 24 часа.
 • Изчистен дизайн и лесно управление: Изработен със самопочистващ се топлообменик с интелигентен и изчистен дизайн осигурява лесно сервизно обслужване, монтаж и работа.
 • Дизайн и надеждност: В продължение на повече от 50 години Toshiba предоставя на клиентите си гарантирана прецизност и експертни познания с безупречно японско качество. 

Инверторият климатик Toshiba SHORAI EDGE RAS-B13J2AVSG-E / RAS-B13J2KVSG-E R32 е с невероятно стилен и съвременен дизайн, с подчертано прави линии и матово покритие на вътрешното тяло.
Тази визия, съчетана с високата отдавана мощност и ниски шумови нива, го правят предпочитан климатик за вашето ежедневие.


 

 

Toshiba-shorai-edge

toshiba shorai edge air flow

СТИЛЕН ДИЗАЙН И HADA CARE FLOW 

С новият дизайн на насочващата въздушна клапа, и режима HADA CARE FLOW (при функция охлаждане), климатика разпределя въздушният поток така, че да е равномерно разпределен, и да се подава косвено, без страх от прекалено изстудяване.
Уникалния режим FIREPLACE MODE при отопление, създава оптимална дифузия на топлина, като от камина и поддържа помещението изключително топло при ниски скорости на вентилатора.
Приятно потребителско изживяване:
Предлагат се 6 типови мощности за максимален подбор спрямо обема на помещението.

ВИДЕО И ИНТЕРИОР 

3D интелигентен въздушен поток
Уникална функция за намаляване на шума от външното тяло с до 6dB.
Quiet mode - тих режим за спокоен сън
Седмичен таймер с до 4 независими настройки за деня.
Задаване на 8°C при продължително отсъствие от дома
Comfort sleep - режим за сън с повишаване на температурата с 1°C след час, и с 2°C до събуждане.
И още:
On Demand Defrost - Defrost по поръчка - Със задържането на бутона SET за около 5сек. принудително поисквате функцията размразяване
.

 


Свързани продукти