TOSHIBA RAS-B13J2KVSG-E A+++ Хиперинверторен Wi-Fi

3.75 от 5 / 8 гласа

2180.00 лв.

Най-висока ефективност 

TOSHIBA с гордост представя най-новата си иновация сред  домашните климатици с подобрен комфорт и по-високата енергийна ефективност A+++ както на отопление, така и на охлаждане (за модели 10, 13). С правите си линии, матовото покритие новият Toshiba Edge се вписва перфектно с всеки тип интериорен декор. 

Режим "HADA Care

Чрез режимът "Hada Care" въздушният поток в режим "охлаждане" е насочен възможно най-високо (по тавана) за по-добър комфорт и по-бързо уеднаквяване на температурата в стаята с цел избягване на студените течения. 
С "HADA Care" се създават оптимални условия за здравословна температура през лятото, без стрес за организма и изсушаване на кожата. 

"Toshiba Ultra Pure" - филтър 

Пречистване на PM2.5 частици, с 94% ефективност 
• PM2.5 са частици  диаметър по-малък от 2,5 микрометра извесни още като фини прахови частици. 
• Проучванията са установили тясна връзка между излагането на фини прахови частици и белодробните заболявания, както и влошаване на хронично заболяване. 
• "Toshiba Ultra Pure" - филтър улавя до 94% от PM2.5, създавайки по-чиста и здравословна среда. 

Здравословен и чист въздух за по-дълго време 

SHORAI е оборудвана с Magic Coil®, благодарение който мазнините и мръсотията не могат да се задържат по топлообменника. Образувалата се кондензна вода по време на работа на климатика отмива мазнините и мръсотията и ги изхвърля през дренажната тръба. Така топлообменникът е винаги чист като нов и запазва високата енергийна ефектинвост на климатика. 

SHORAI разполага и със "самопочистваща" функция, която намалява влагата, предизвикваща образуването на мухъл във вътрешното тяло. Когато климатикът бъде спрян, вътрешният вентилатор се включва за около 20 минути и изсушава влагата в топлообменника, след което се изключва автоматично. 

Уникална функция за намаляване на шума 

Уникалният "безшумен" режим на Toshiba Edge  позволява на потребителя да намали нивото на шума на външното тяло, за да гарантира, че кварталът ще има спокоен сън през нощта. С докосване на дистанционното управление, този режим ще намали нивото на звуково налягане на външното тяло с –6dB (A) до 37dB (A)

Режим "Комфортен сън

При активиране на режим “Комфортен сън" въздушният поток се контролира и изключва автоматично, като имате възможност да настроите климатика да се изключи след 1, 3, 5 или 9 часа. В режим "охлаждане" зададената температура се покачва автоматично с 1 градус на всеки 2 часа, а в режим на "отопление" – намалява със същия темп. Тази функция повишава енергийната ефективност и понижава потреблението на електроенергия. 

Функция за размразяване при поискване 

По време на тежка зима, докато климатикът работи в режим на "отопление", е възможно външното тяло да замръзне, което води до постепенна загуба на производителността и увеличаване на консумацията на енергия. При такива екстремни метеорологични условия автоматичното размразяване ще се активира периодично, но можете да го пуснете и ръчно по всяко време, като просто натиснете бутона "Hi-POWER" за 5 секунди. 

Режим "камина

Уникалният режим "камина" на Toshiba предоставя възможност за разпространение на топлината от камината или други източници на топлина. Вентилаторът във вътрешната секция продължава да духа с ниска или предварително избрана скорост, дори ако компресорът е изключен. 

Контрол на една ръка разстояние 

• 3D въздушен поток 
SHORAI PREMIUM може да се похвали с 3D интелигентен въздушен поток, с независими жалузи, който разпръсква въздушната струя в 6 посоки. ( за модели 18, 22, 24) 
• Избор на мощност 
Можете да изберете измежду 3 нива на икономия на енергия 100%, 75% и 50% за по-висока енергийна ефективност. 
• 8°C (5-13) в режим на отопление 
Защитава Вашия дом от замръзване, докато сте далеч, което го прави идеалният избор през зимата. 

Wi-Fi контролер (опция) 

Тoshiba вече Ви дава възможност да управлявате климатика в своя дом или офис по всяко време и от всяка точка с помощта на мобилен телефон, таблет или преносим компютър. 

Функции  

Седмичен таймер "TIMER"

Благодарение на вградения таймер, Вие разполагате с възможността да настройвате точното време за включване или изключване на климатика, когато сте извън помещението. Тази функция Ви позволява да управлявате температурата според индивидуалните си предпочитания.

Режим "Hi POWER"

Режим “Висока мощност" Ви позволява да достигнете зададената температура в помещението изключително бързо. За да изключите тази функция, трябва да натисните повторно бутона на дистанционното управление.

"Автоматично рестартиране"

Функцията за "автоматично рестартиране" се активира допълнително с продължително натискане на "RESET" - бутона на предния панел и позволява на климатика да се включи с последните зададени настройки след внезапно спиране и последващо възобновяване на електрозахранването.

Автоматочна самодиагностика "CHECK"

Системата изпълнява задълбочена вътрешна самодиагностика и сигнализира при евентуални аномалии. Изписва се код на грешка, чрез който по лесно се диагностицира и отстранява проблема от специалист. 

Функция "ONE TOUCH"

Функцията "ONE TOUCH" Ви предоставя възможност за напълно автоматизирана работа, която ще удовлетвори и най-високите индивидуални потребности. Запомнете предварително желаната температура, дебит и посока на въздуха, както и други настройки, и ще получите оптимален температурен комфорт само с едно натискане на бутона "ONE TOUCH". 

Енергоспестяващ режим "ECO"

Енергоспестяващият режим "Eco Mode" намалява консумацията на електричество с 25%, в сравнение с нормалната работа на климатика, като това не води до загуба на комфорт. При активиране на тази опция в режим на "охлаждане" зададената температура се увеличава с 1 градус на всеки 2 часа, а в режим на "отопление" - намалява с 1 градус на всеки 2 часа.