Samsung MALDIVES AR12MSFPEWQN/EU A++

0 от 5 / 0 гласа
999.00 лв.

Инверторният стенен климатик Samsung AR12MSFPEWQN/EU ви спестява енергия, благодарение на дигиталния инверторен компресор. Климатичната система осигурява сезонна ефективност от 6.10 SEER и 3.80 SCOP, като енергийният клас е А при отопление и А++ при охлаждане. За по-голямо удобство Samsung Maldives разплага с функцията „Good Sleep“, която създава идеален климат във вашата спалня и спестява до 36% от потреблението на енергия.

Мигновено охлаждане

Мигновенно охлаждане Samsung AR12MSFPEWQNEU

С режим "Fast Cooling" ще получите мигновенно охлаждане, благодарение на компресора, който се задейства на максимални обороти в рамките на 30 минути и охлажда помещението, след което преминава в нормален режим на работа.

Чист и здравословен въздух

Чист и здравословен въздух Samsung AR12MSFPEWQNEU

Тройният филтър поддържа чист въздух в климатизираното помещение и почиства вътрешността на уреда. Филтърът улавя прахта и елиминира до 99% от някои вируси, бактерии и алергени, които преминават през плътната мрежа на филтъра.

Приятна атмосфера

Приятна атмосфера Samsung AR12MSFPEWQNEU

Двустепенен режим на охлаждане дава възможност за бързо охлаждане на климатизираното помещение, след което автоматично превключва в режим на комфорт. По този жаланата температура ще се поддържа автоматично, без да се налага да променяте настройките.

Насладете се на съня

Насладете се на съня Samsung AR12MSFPEWQNEU

С режим Good Sleep ще получите идеална среда за един здравословен сън. Благодарение на температурния контрол, който поддържа подходяща температура докато спите ще Ви осигури здравословно и бодро събуждане.

Автоматично самопочистване

Автоматично самопочистване Samsung Maldives AR12MSFPEWQNEU

Когато климатикът е изключен, функцията за автоматично почистване активира вентилатора за почистване на прах и влага от топлообменника. По този начин се поддържа чист и сух, предотвратявайки появата на бактерии и плесени.