Midea PRIME MA2-12NXD0-XI (2021) R32 A++ Wi-Fi Ready с включен стандартен монтаж

0 / 5 (0 гласа)

Представяме Ви инверторния стенен климатик Midea MA2-12NXD0-XI от серия Prime 2021г. с висок енергиен клас в режим на "охлаждане" A++ и режим на "отопление" A+. Системата работи с новия екологично чист фреон R32, който предпазва околната среда и подобрява техническите характеристики на климатика. 

Налични екстри: 

 

 

ECO режим
Gear Shift
Нощен режим
Функция “Follow Me”
Турбо режим
8°C отопление
3D въздушен поток
Тих режим
Отчитане на изтичане на фреон
Работа в авариен режим
Нискотемпературен кит
High Density филтър
Фотокаталитичен филтър
Bio филтър (HEPA)
Супер йонизатор
Самопочистване
Автоматичен рестарт
Запомняне позицията на жалузите
24-часов таймер
Извеждане на конденза от 2 страни
Wi-Fi Ready
1W Standby
Golden Fin покритие на топлообменника
Съвместимост с мулти сплит
LЕD дисплей
Хоризонтално реене на жалузите
Вертикално реене на жалузите
Diamond дизайн

990.00 лв.

ФУНКЦИИ И ЕКСТРИ НА ИНВЕРТОРНИЯ КЛИМАТИК MIDEA PRIME MA2-12NXD0-XI 

Функция Auto RestartФункция Auto Restart

Функция "Auto Restart" – при временно прекъсване на електрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира в последно зададения му режим на работа, след като захранването бъде възстановено. 

Режим TurboРежим Turbo

Режим "Turbo" – при активиране на режим "Turbo" вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да осигури желаната температура по-бързо. След 20 минути работа в режим "Turbo" вентилаторът автоматично ще се върне към предварително зададената му скорост. 

 

Функция Self-diagnosis and Auto-protectionФункция Self-diagnosis and Auto-protectionФункция "Self-diagnosis and Auto-protection" /Работа в "авариен" режим/ - климатикът ще спре работа автоматично, ако бъде открита неизправност в системата. Същевременно на дисплея на вътрешното тяло на климатика ще се появи код за грешка, но системата продължава да работи в "авариен" режим. 

 

Функция Refrigerant Leakage DetectФункция Refrigerant Leakage DetectФункция "Refrigerant Leakage Detect/"Отчитане на изтичане на фреон"/ – вътрешното тяло на климатика ще покаже код за грешка "EC" и ще спре работа автоматично при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще бъде предпазен от повреди, причинени от високата температура при изтичане на хладилен агент. 

 

Twin системаМулти-сплит

Съвместимост с мулти сплит - вътрешното тяло е съвместимо и с двете моно и мулти инверторни системи, което дава възможност за лесен избор на подходящо вътрешно и външно тяло. Това е удобно решение при складови помещения и търговски центрове. 

 

Нощен режимРегулатор на статичното налягане"Нощен" режим - времетраенето на нощния режим е 7 часа. Когато "нощният" режим е активиран в режим на "охлаждане", климатикът автоматично ще повишава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което през оставащите 5 часа температурата ще остане фиксирана. Когато "нощният" режим е активиран в режим на "отопление", климатикът автоматично ще понижава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което температурата ще остане фиксирана. 

Функция Follow MeФункция "Follow Me" - дистанционното управление на инверторните климатици Midea е оборудвано с температурен сензор, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от температурата, измерена в областта на дистанционното. С режим "Follow Me" около Вас винаги ще е хладно. Инверторен стенен климатик Midea MA-12NXD0-I с режим Follow Me

iECO режим за свръх ниска консумация"iECO" режим за свръх ниска консумация - климатиците Midea са оборудвани с енергоспестяваща iECO технология, която перфектно допълва инверторната технология на Midea. Благодарение на нея разходът на електроенергия се намалява драстично – с до 60% в сравнение с конвенционалните климатици при непрекъсната работа на климатика в рамките на 8 часа. "iECO" режимът е наличен само в режим на "охлаждане". 

Функция GearФункция "Gear Shiftклиматиците Midea Ви дават възможност да настроите работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%, което Ви позволява директно да регулирате консумацията на електроенергия. Функция "Gear Change" е активна само в режим на "охлаждане". 

8°C отопление"8°C" отопление - в режим "8°C" отопление се поддържа тази константна температура, като по този начин предпазвате дома от прекомерно изстиване през зимата или замръзване на тръби и домашни растения. Режимът е особено подходящ при дълго отсъствие на обитателите на дома. 

3D въздушен поток3D въздушен поток - клапите на климатика се движат автоматично във всички посоки (вертикално и хоризонтално), за да се осигури равномерно разпределение на въздушния поток в цялата стая. 

Режим Quiet ModeРежим "Quiet Mode" /"Тих" режим/ - в "Quiet Mode" силата на въздушния поток и скоростта на вентилатора се намаляват значително, за да Ви бъдат осигурени необходимите тишина и спокойствие. 

 

Функция Low Ambient HeatingФункция "Low Ambient Heating" /"Нискотемпературен кит"/ - използва се за работа на климатика в режим на "отопление" при ниски температури на околната среда. 

High Density филтърHigh Density филтър - филтърът с изключително висока плътност улавя и най-фините прахови частици, осигурявайки Ви чист и здравословен въздух. 

Автоматично самопочистванеАвтоматично самопочистване - топлообменникът на климатиците Midea се почиства и подсушава автоматично. По време на процеса за самопочистване вътрешното тяло работи чрез специален режим за "издухване и изсушаване" на влажността на изпарителя. Тази функция е предназначена да поддържа вътрешното тяло на климатика чисто и да се предотвратява развитието на бактерии. Тя Ви гарантира, че въздухът в помещението винаги ще бъде свеж, а също така удължава живота на климатика. 

Louver Position MemoryLouver Position Memory /Запомняне позицията на жалузите/ - позицията на хоризонталната клапа на климатика се запаметява при изключването му и се възстановява автоматично при повторното му включване. 

Извеждане на конденза от 2 страниИзвеждане на конденза от 2 страни - дренажната тръба може да бъде изведена от лявата и дясната страна на вътрешното тяло на климатика за лесен и удобен монтаж. 

Wi-Fi управлениеWi-Fi управление - климатиците Midea дават възможност за опционално инсталиране на Wi-Fi управление, което позволява лесен контрол над климатика - да бъде управляван от всякъде /от всяка точка на света/ и по всяко време през мобилно приложение, инсталирано на Вашия смартфон или таблет. С помощта на приложението можете да включите климатика и да му зададете желаните режим и температура на работа само с едно докосване на дисплея на Вашето смарт устройство. 

24-часов таймер"24-часов таймер" - тази функция позволява да се зададе интервал от време (в рамките на 24 часа), след който климатикът ще се включи или изключи автоматично. 

 

 

Режим "Do Not Disturb

 

 

 

Включете режима “Do Not Disturb” и Midea Prime ще изключи LED дисплея си, всички звукови сигнали и ще премине в супер тих режим на работа, за да Ви осигури лек и спокоен сън. 

Инверторен климатик Midea Prime MA2-09NXD0-I

ОЩЕ ФУНКЦИИ И ЕКСТРИ НА ИНВЕРТОРНИЯ КЛИМАТИК MIDEA PRIME MA2-12NXD0-XI 

1W "Standby

Климатикът автоматично преминава в режим на пестене на енергия, когато е изключен (в режим "Standby"). Така разходът на електроенергия се съкращава от 5W на 1W, което ви осигурява до 80% икономия на електроенергия. 

Diamond дизайн 

Панелите на външното тяло са изработени с диамантен дизайн, което прави конструкцията по-здрава и издръжлива на вибрации. Новият Bionic вентилатор и капакът на изхода за въздух с форма на архимедов винт допринасят за по-тихата работа на външното тяло. 

LЕD дисплей

Вътрешното тяло разполага с голям LЕD дисплей, даващ информация за работата на климатичната система. 

Bio филтър (HEPA)

Bio филтърът се състои от специален биологичен ензим и еко филтър. Еко филтърът улавя много малки частици прах във въздуха и неутрализира бактерии, гъбички и микроби. Биологичният ензим убива бактериите чрез разграждане на клетъчната им стена, като по този начин елиминира проблема с повторно замърсяване. 

Фотокаталитичен филтър 

Фотокаталитичният филтър елиминира формалдехид и други летливи органични съединения (ЛОС), както и вредни газове и миризми

Супер йонизатор

Супер йонизаторът освобождава множество положителни и отрицателни йони за премахване на неприятни миризми, прах, тютюнев дим и полени. По този начин се осигурява чист и здравословен въздух за обитателите на климатизираното помещение. 

Хоризонтално реене на жалузите 

Хоризонталните жалузи се реят под ъгъл 120°, докато при обикновените климатици това става само при 90°. Тези по-гъвкави жалузи осигуряват охлаждане, което е по-широко и равномерно. 

Вертикално реене на жалузите 

Вертикалните жалузи се реят под ъгъл 110°, докато при обикновените климатици това става само при 80°. По този начин се получава охлаждане, което е по-широко и равномерно. 

Golden Fin покритие на топлообменника 

Покритието Golden Fin е по-устойчиво на окисляване и корозия от обикновеното Blue Fin покритие. Golden Fin ефективно предотвратява размножаването и разпространението на бактерии и подобрява устойчивостта към корозивни елементи. 

 

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ НА ИНВЕРТОРЕН КЛИМАТИК MIDEA PRIME MA2-12NXD0-XI 

Модел Вътрешно тяло MA2-12NXD0-XI
Външно тяло MA-12N8D0-XO
Захранващо напрежение V/O/Hz 220-240 / 1 / 50
Мощност Охлаждане kW 3.5 (1.1 - 4.2)
Отопление 3.8 (1.1 - 4.2)
Консумация Охл. / Отоп. kW 1.21 (0.13 ~ 1.58) / 1.08 (0.10 ~ 1.68)
SEER Охлаждане W/W 6.1
SCOP Отопление 4.0 / 5.1
Енергиен клас Охлаждане A++
Отопление (при -7°C) A+
Отопление (при 2°C) A+++
Работен ток Охл. / Отоп. A 5.27(0.5 ~ 6.9) / 4.73 (0.4 ~ 6.9)
Въздушен поток (вътрешно тяло) m3/h 540 / 430 / 314
Звуково налягане (вътрешно тяло) dB(A) 40.5 / 34.5 / 27
Звукова мощност (вътрешно тяло) dB(A) 55
Въздушен поток (външно тяло) m3/h 1800
Звуково налягане (външно тяло) dB(A) 56
Звукова мощност (външно тяло) dB(A) 63
Размери Ш x Д x В
Тегло
Вътрешно mm 805 x 205 x 285
kg 7.8
Външно mm 720 x 270 x 495
kg 23.2
Тръбни връзки (течност / газ) mm 6.35 / 9.52
Максимален тръбен път m 25
Максимална денивелация 10
Работен диапазон Охлаждане °C -15 ~ 50
Отопление -15 ~ 30
Фреон R32