Midea BreezeleSS+ MSFAAU-12HRFN8-QRD6GW R32 A+++

4.15 от 5 / 53 гласа

1520.00 лв.

Представяме Ви инверторния климатик Midea BreezeleSS+ MSFAAU-12HRFN8-QRD6GW. Той идва с енергиен клас на охлаждане/отопление А+++ / A++ и с нова TWIN FLAP™ технология за равномерно разпределение на въздушния поток. Освен това страничните въздуховоди на климатика създават невероятен уют с 3D въздушен поток. 

Вътрешните тела от серия BreezeleSS+ са съвместими с мултисплит Midea


 

Налични екстри 

 

 

ECO режим
Gear Shift
Нощен режим
Функция “Follow Me”
Функция Anti-cold Air
8°C отопление
3D въздушен поток
Тих режим
Температурна компенсация
Отчитане на изтичане на фреон
Нискотемпературен кит
Охлаждане при ниски температури
Самодиагностика и защита
High Density филтър
Самопочистване
Кабелно дистанционно управление
Автоматичен рестарт
Запомняне позицията на жалузите
Извеждане на конденза от 2 страни
Wi-Fi управление
Автоматично превключване

ФУНКЦИИ И ЕКСТРИ НА ИНВЕРТОРНИЯ КЛИМАТИК MIDEA BREEZELESS+ MSFAAU-09HRFN8-QRD6GW 

Функция High Ambient Cooling
Функция High Ambient Cooling
Охлаждане дори при екстремно ниски температури
Функция "High Ambient Cooling" /"Охлаждане дори при екстремно ниски температури"/ – външното тяло на климатика може да работи в режим на "охлаждане" дори при температура на околната среда от -15℃. 

Функция Anti-cold AirФункция Anti-cold Air

Функция "Anti-cold Air" – скоростта на вентилатора на вътрешното тяло се регулира автоматично според температурата на изпарителя, когато климатикът започва работа в режим на "отопление". По този начин функцията "Anti-cold Air" предотвратява издухването на студен въздух при стартиране на климатика в режим на "отопление". 

Функция Refrigerant Leakage DetectФункция Refrigerant Leakage DetectФункция "Refrigerant Leakage Detect/"Отчитане на изтичане на фреон"/ – вътрешното тяло на климатика ще покаже код за грешка "EC" и ще спре работа автоматично при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще бъде предпазен от повреди, причинени от високата температура при изтичане на хладилен агент. 

Функция Self-diagnosis and Auto-protectionФункция Self-diagnosis and Auto-protectionФункция "Self-diagnosis and Auto-protection" /Работа в "авариен" режим/ - климатикът ще спре работа автоматично, ако бъде открита неизправност в системата. Същевременно на дисплея на вътрешното тяло на климатика ще се появи код за грешка, но системата продължава да работи в "авариен" режим. 

Функция Auto RestartФункция Auto Restart

Функция "Auto Restart" – при временно прекъсване на електрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира в последно зададения му режим на работа, след като захранването бъде възстановено. 
 
 

Twin системаМулти-сплит

Съвместимост с мулти сплит - вътрешното тяло е съвместимо и с двете моно и мулти инверторни системи, което дава възможност за лесен избор на подходящо вътрешно и външно тяло. Това е удобно решение при складови помещения и търговски центрове. 

 

 

Нощен режимРегулатор на статичното налягане"Нощен" режим - времетраенето на нощния режим е 7 часа. Когато "нощният" режим е активиран в режим на "охлаждане", климатикът автоматично ще повишава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което през оставащите 5 часа температурата ще остане фиксирана. Когато "нощният" режим е активиран в режим на "отопление", климатикът автоматично ще понижава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което температурата ще остане фиксирана. 

 

Функция Follow MeФункция "Follow Me" - дистанционното управление на инверторните климатици Midea BreezeleSS+ е оборудвано с температурен сензор, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от температурата, измерена в областта на дистанционното. С режим "Follow Me" около Вас винаги ще е хладно. Инверторен стенен климатик Midea MA-12NXD0-I с режим Follow Me

iECO режим за свръх ниска консумация"iECO" режим за свръх ниска консумация - климатиците Midea BreezeleSS+ са оборудвани с енергоспестяваща iECO технология, която перфектно допълва инверторната технология на Midea. Благодарение на нея разходът на електроенергия се намалява драстично – с до 60% в сравнение с конвенционалните климатици при непрекъсната работа на климатика в рамките на 8 часа. "iECO" режимът е наличен само в режим на "охлаждане". 

Функция GearФункция "Gear Shiftклиматиците Midea BreezeleSS+ Ви дават възможност да настроите работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%, което Ви позволява директно да регулирате консумацията на електроенергия. Функция "Gear Change" е активна само в режим на "охлаждане". 

8°C отопление"8°C" отопление - в режим "8°C" отопление се поддържа тази константна температура, като по този начин предпазвате дома от прекомерно изстиване през зимата или замръзване на тръби и домашни растения. Режимът е особено подходящ при дълго отсъствие на обитателите на дома. 

3D въздушен поток3D въздушен поток - клапите на климатика се движат автоматично във всички посоки (вертикално и хоризонтално), за да се осигури равномерно разпределение на въздушния поток в цялата стая. 

Режим Quiet ModeРежим "Quiet Mode" /"Тих" режим/ - в "Quiet Mode" силата на въздушния поток и скоростта на вентилатора се намаляват значително, за да Ви бъдат осигурени необходимите тишина и спокойствие. 

Температурна компенсация"Температурна компенсация- функцията “Температурна компенсация” елиминира разликата при температурата между пода и тавана посредством смесване на различни слоеве (пластове) в помещението. 

Функция Low Ambient HeatingФункция "Low Ambient Heating" /"Нискотемпературен кит"/ - използва се за работа на климатика в режим на "отопление" при ниски температури на околната среда. 

High Density филтърHigh Density филтър - филтърът с изключително висока плътност улавя и най-фините прахови частици, осигурявайки Ви чист и здравословен въздух. 

Автоматично самопочистванеАвтоматично самопочистване - топлообменникът на климатиците Midea BreezeleSS+ се почиства и подсушава автоматично. По време на процеса за самопочистване вътрешното тяло работи чрез специален режим за "издухване и изсушаване" на влажността на изпарителя. Тази функция е предназначена да поддържа вътрешното тяло на климатика чисто и да се предотвратява развитието на бактерии. Тя Ви гарантира, че въздухът в помещението винаги ще бъде свеж, а също така удължава живота на климатика. 

Кабелно дистанционно управлениеКабелно дистанционно управление - за разлика от обикновеното инфрачервено дистанционно управление, кабелният контролер може да бъде фиксиран върху стената. Използва се често в големи търговски обекти за лесно и удобно управление. 

Louver Position MemoryLouver Position Memory /Запомняне позицията на жалузите/ - позицията на хоризонталната клапа на климатика се запаметява при изключването му и се възстановява автоматично при повторното му включване. 

Извеждане на конденза от 2 страниИзвеждане на конденза от 2 страни - дренажната тръба може да бъде изведена от лявата и дясната страна на вътрешното тяло на климатика за лесен и удобен монтаж. 

Wi-Fi управлениеWi-Fi управление - климатиците Midea BreezeleSS+ дават възможност за опционално инсталиране на Wi-Fi управление, което позволява лесен контрол над климатика - да бъде управляван от всякъде /от всяка точка на света/ и по всяко време през мобилно приложение, инсталирано на Вашия смартфон или таблет. С помощта на приложението можете да включите климатика и да му зададете желаните режим и температура на работа само с едно докосване на дисплея на Вашето смарт устройство. 

Вградена кондензна помпаВградена кондензна помпа - вградената кондензна помпа позволява издигане на конденза до максимум 750 mm. 

24-часов таймер"24-часов таймер" - тази функция позволява да се зададе интервал от време (в рамките на 24 часа), след който климатикът ще се включи или изключи автоматично. 

1W "Standby

Климатикът автоматично преминава в режим на пестене на енергия, когато е изключен (в режим "Standby"). Така разходът на електроенергия се съкращава от 5W на 1W, което ви осигурява до 80% икономия на електроенергия. 

Ефект "Breezeless

Иновативният ефект "Breezeless" осигурява равномерно разпределение на въздуха, като по този начин се избягва прякото въздействие върху хората в стаята. Това елиминира усещането за въздушно течение от климатичната система. 

"Breeze Away

С едно натискане на бутона посоката на въздушния поток се регулира автоматично до максималния ъгъл, за да се предотврати директно въздушно течение. 

Diamond дизайн 

Панелите на външното тяло са изработени с диамантен дизайн, което прави конструкцията по-здрава и издръжлива на вибрации. Новият Bionic вентилатор и капакът на изхода за въздух с форма на архимедов винт допринасят за по-тихата работа на външното тяло. 

LЕD дисплей 

Вътрешното тяло разполага с голям LЕD дисплей, даващ информация за работата на климатичната система. 

Троен филтър 

Комбинация от 3 филтъра за пречистване на въздуха и неутрализиране на вредните микроорганизми и бактерии в климатизираното помещение. 

Йонизиращ филтър 

Йонизиращият филтър убива бактериите и редуцира значително броя им чрез разрушаване на клетъчната стена. 

Хоризонтално реене на жалузите 

Хоризонталните жалузи се реят под ъгъл 120°, докато при обикновените климатици това става само при 90°. Тези по-гъвкави жалузи осигуряват охлаждане, което е по-широко и равномерно. 

Вертикално реене на жалузите 

Вертикалните жалузи се реят под ъгъл 110°, докато при обикновените климатици това става само при 80°. По този начин се получава

 
 
TWIN FLAP™ технология при охлаждане Midea MSFAAU-09HRFN8-QRD6GW Breezeless+Вътрешните тела от серия BreezeleSS+ разполагат с двойни TwinFlap жалузи с 7928 нано отвора, които осигуряват равномерно и деликатно разпределение на охладния въздух в цялото помещение. 
3D въздушен потокMidea MSFAAU-09HRFN8-QRD6GW Breezeless+

Благодарение на иновативния корпус, изходящият въздух се разпространява напред и настрани, като това осигурява приятно усещане и 3D въздушен поток. Климатиците от серия BreezeleSS+ са първите сплит системи със странични клапи за въздух. Специално проектирана S-образна форма спомага за оптимален въздушен поток през топлообменника и подобрена дисперсия. 

 

QUATTRO инвертор 

Midea MSFAAU-09HRFN8-QRD6GW Breezeless+

Екологичният фреон R32 и иновативната Inverter Quatrro технология на Midea гарантират ниска консумация на енергия и висока ефективност на обновения DC-инверторен компресор. Той достига 65 Hz честота само за 6 секунди и в комбинация с високоскоростния DC-инверторен вентилатор, спомага температурата в климатизираното помещение да започне да се променя само след 60 секунди работа на климатичната система. 

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ НА ИНВЕРТОРЕН КЛИМАТИК MIDEA MSFAAU-09HRFN8-QRD6GW 

Модел Вътрешно тяло MSFAAU-09HRFN8-QRD6GW
Външно тяло MOB01-09HFN8-QRD6GW(A)
Захранващо напрежение V/O/Hz 220-240 / 1 / 50
Мощност Охлаждане kW 2.63 (0.84 - 3.28)
Отопление 2.93 (0.79 - 3.37)
Консумация Охл. / Отоп. kW 0.10 - 1.15 / 0.07 - 0.99
SEER Охлаждане W/W 8.50
SCOP Отопление 4.60 / 5.60
Енергиен клас Охлаждане A+++
Отопление (при -7°C) A++
Отопление (при 2°C) A+++
Работен ток Охл. / Отоп. A 2.80 (0.40 - 5.00) / 2.76 (0.32 - 4.32)
Въздушен поток (вътрешно тяло) m3/h 610 / 500 / 380
Звуково налягане (вътрешно тяло) dB(A) 38.0 / 35.0 / 20.5 / 19
Звукова мощност (вътрешно тяло) dB(A) 58
Въздушен поток (външно тяло) m3/h 2000
Звуково налягане (външно тяло) dB(A) 55
Звукова мощност (външно тяло) dB(A) 63
Размери Ш x Д x В
Тегло
Вътрешно mm 940 x 193 x 325
kg 10.7
Външно mm 800 x 333 x 554
kg 29.3
Тръбни връзки (течност / газ) mm 6.35 / 9.52
Работен диапазон Охлаждане °C -15 ~ 50
Отопление -25 ~ 30
Фреон R32