Midea BLANC MA-12NXD0-XI R32 A++

4.5 от 5 / 4 гласа

959.00 лв.

Този продукт не е в наличност. Моля изберете друг от каталога.

Представяме Ви инверторния климатик Midea Blanc MA-12NXD0-XI – модел 2021 г. Той идва с енергиен клас на охлаждане / отопление А++ / A+ и с вграден Wi-Fi модул за лесно управление, независимо от местоположението Ви. Климатикът разполага с  фотокаталитичен филтър, филтър за прах и био филтър, които отстранят вредните микроорганизми в климатизираното помещение и пречистват въздуха. 

Налични екстри 

 

 

ECO режим
Gear Shift
Нощен режим
Функция “Follow Me”
Турбо режим
8°C отопление
3D въздушен поток
Тих режим
Отчитане на изтичане на фреон
Работа в авариен режим
Нискотемпературен кит
High Density филтър
Троен филтър
Bio филтър (HEPA)
Супер йонизатор
Самопочистване
Автоматичен рестарт
Запомняне позицията на жалузите
24-часов таймер
Извеждане на конденза от 2 страни
Wi-Fi управление
1W Standby
Golden Fin покритие на топлообменника
Съвместимост с мулти сплит
LЕD дисплей
Хоризонтално реене на жалузите
Вертикално реене на жалузите
Diamond дизайн

ФУНКЦИИ И ЕКСТРИ НА ИНВЕРТОРНИЯ КЛИМАТИК MIDEA BLANC MA-12NXD0-XI 

Функция Auto RestartФункция Auto Restart

Функция "Auto Restart" – при временно прекъсване на електрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира в последно зададения му режим на работа, след като захранването бъде възстановено. 

Режим TurboРежим Turbo

Режим "Turbo" – при активиране на режим "Turbo" вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да осигури желаната температура по-бързо. След 20 минути работа в режим "Turbo" вентилаторът автоматично ще се върне към предварително зададената му скорост. 

 

Функция Self-diagnosis and Auto-protectionФункция Self-diagnosis and Auto-protectionФункция "Self-diagnosis and Auto-protection" /Работа в "авариен" режим/ - климатикът ще спре работа автоматично, ако бъде открита неизправност в системата. Същевременно на дисплея на вътрешното тяло на климатика ще се появи код за грешка, но системата продължава да работи в "авариен" режим. 

 

Функция Refrigerant Leakage DetectФункция Refrigerant Leakage DetectФункция "Refrigerant Leakage Detect/"Отчитане на изтичане на фреон"/ – вътрешното тяло на климатика ще покаже код за грешка "EC" и ще спре работа автоматично при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще бъде предпазен от повреди, причинени от високата температура при изтичане на хладилен агент. 

Twin системаМулти-сплит

Съвместимост с мулти сплит - вътрешното тяло е съвместимо и с двете моно и мулти инверторни системи, което дава възможност за лесен избор на подходящо вътрешно и външно тяло. Това е удобно решение при складови помещения и търговски центрове. 

 

 

Нощен режимРегулатор на статичното налягане"Нощен" режим - времетраенето на нощния режим е 7 часа. Когато "нощният" режим е активиран в режим на "охлаждане", климатикът автоматично ще повишава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което през оставащите 5 часа температурата ще остане фиксирана. Когато "нощният" режим е активиран в режим на "отопление", климатикът автоматично ще понижава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което температурата ще остане фиксирана. 

Функция Follow MeФункция "Follow Me" - дистанционното управление на инверторните климатици Midea BreezeleSS+ е оборудвано с температурен сензор, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от температурата, измерена в областта на дистанционното. С режим "Follow Me" около Вас винаги ще е хладно. Инверторен стенен климатик Midea MA-12NXD0-I с режим Follow Me

iECO режим за свръх ниска консумация"iECO" режим за свръх ниска консумация - климатиците Midea BreezeleSS+ са оборудвани с енергоспестяваща iECO технология, която перфектно допълва инверторната технология на Midea. Благодарение на нея разходът на електроенергия се намалява драстично – с до 60% в сравнение с конвенционалните климатици при непрекъсната работа на климатика в рамките на 8 часа. "iECO" режимът е наличен само в режим на "охлаждане". 

Функция GearФункция "Gear Shiftклиматиците Midea Ви дават възможност да настроите работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%, което Ви позволява директно да регулирате консумацията на електроенергия. Функция "Gear Change" е активна само в режим на "охлаждане". 

8°C отопление"8°C" отопление - в режим "8°C" отопление се поддържа тази константна температура, като по този начин предпазвате дома от прекомерно изстиване през зимата или замръзване на тръби и домашни растения. Режимът е особено подходящ при дълго отсъствие на обитателите на дома. 

 

Функция Low Ambient HeatingФункция "Low Ambient Heating" /"Нискотемпературен кит"/ - използва се за работа на климатика в режим на "отопление" при ниски температури на околната среда. 

 

 

Режим Quiet ModeРежим "Quiet Mode" /"Тих" режим/ - в "Quiet Mode" силата на въздушния поток и скоростта на вентилатора се намаляват значително, за да Ви бъдат осигурени необходимите тишина и спокойствие. 

Wi-Fi управлениеWi-Fi управление - климатиците Midea дават възможност за опционално инсталиране на Wi-Fi управление, което позволява лесен контрол над климатика - да бъде управляван от всякъде /от всяка точка на света/ и по всяко време през мобилно приложение, инсталирано на Вашия смартфон или таблет. С помощта на приложението можете да включите климатика и да му зададете желаните режим и температура на работа само с едно докосване на дисплея на Вашето смарт устройство. 

24-часов таймер"24-часов таймер" - тази функция позволява да се зададе интервал от време (в рамките на 24 часа), след който климатикът ще се включи или изключи автоматично. 

 

 

Автоматично самопочистванеАвтоматично самопочистване - топлообменникът на климатиците Midea BreezeleSS+ се почиства и подсушава автоматично. По време на процеса за самопочистване вътрешното тяло работи чрез специален режим за "издухване и изсушаване" на влажността на изпарителя. Тази функция е предназначена да поддържа вътрешното тяло на климатика чисто и да се предотвратява развитието на бактерии. Тя Ви гарантира, че въздухът в помещението винаги ще бъде свеж, а също така удължава живота на климатика. 

 

High Density филтърHigh Density филтър - филтърът с изключително висока плътност улавя и най-фините прахови частици, осигурявайки Ви чист и здравословен въздух. 

 

 

Извеждане на конденза от 2 страниИзвеждане на конденза от 2 страни - дренажната тръба може да бъде изведена от лявата и дясната страна на вътрешното тяло на климатика за лесен и удобен монтаж. 

 

 

1W "Standby"

Климатикът автоматично преминава в режим на пестене на енергия, когато е изключен (в режим "Standby"). Така разходът на електроенергия се съкращава от 5W на 1W, което Ви осигурява до 80% икономия на електроенергия. 

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ НА ИНВЕРТОРЕН КЛИМАТИК MIDEA BLANC MA-12NXD0-XI 

Модел Вътрешно тяло MA-12NXD0-XI
Външно тяло MA-12N8D0-XΟ
Захранващо напрежение V/O/Hz 220-240 / 1 / 50
Мощност Охлаждане kW 3.59 (1.1 - 4.2)
Отопление 3.81 (1.1 - 4.2)
Консумация Охл. / Отоп. kW 1.21 (0.13 ~ 1.58) / 1.08 (0.10 ~ 1.68)
SEER Охлаждане W/W 6.1
SCOP Отопление 4.0 / 5.1
Енергиен клас Охлаждане A++
Отопление (при -7°C) A+
Отопление (при 2°C) A+++
Работен ток Охл. / Отоп. A 5.27(0.5 ~ 6.9) / 4.73 (0.4 ~ 6.9)
Въздушен поток (вътрешно тяло) m3/h 540 / 430 / 314
Звуково налягане (вътрешно тяло) dB(A) 40.5 / 34.5 / 27
Звукова мощност (вътрешно тяло) dB(A) 55
Въздушен поток (външно тяло) m3/h 1800
Звуково налягане (външно тяло) dB(A) 56
Звукова мощност (външно тяло) dB(A) 63
Размери Ш x Д x В
Тегло
Вътрешно mm 805 x 205 x 285
kg 7.8
Външно mm 720 x 270 x 495
kg 23.2
Тръбни връзки (течност / газ) mm 6.35 / 9.52
Работен диапазон Охлаждане °C -15 ~ 50
Отопление -15 ~ 30
Фреон R32