Fuji electric RSG 12LMCA с монтаж

4 / 5 (1 гласа)

Насладете се на уникалния и изчистен дизайн. Дизайн изпълнен изцяло в стила на дългогодишните японските традиции на марката. Компактен климатик, но с отлични технически характеристики на страхона цена. Супер тиха и същевременно изключително мощна, серията LMC е перфектния избор за отопление през зимата и охлаждане през лятото.


1249.00 лв. 1399.00 лв.

Sleep- Таймер. 20 мин.работа на максимална мощност за по бързо климатизиране на помещението. .Индикатор за замърсен филтър! може да поддържа 10C в режим на отопление, йонизиращ керамичен филтър ,ябълков-катехинов филтър,Auto restart.

Комфортна климатизация при охлаждане и мощно отопление правят този модел често предпочитано решение за климатизация. В серия LMC японския производител съчетава нови технологии и създава продукт, който е част от професионалната климатична техника. 12LMC модел е високоефективен благодарение на гъвкавата инверторна технология, която контролира целия климатик (ALL DC) и поддържа ниска консумация по време на работа. Климатика е с двуредов и с висока плътност топлообменник на вътрешното тяло, който увеличава топлообмена и ефективността.