Хиперинверторен климатик Daikin Perfera FTXM35R R32 A+++ безплатен монтаж

3.4 от 5 / 5 гласа

3029.00 лв. 2990.00 лв.

Климатик Daikin Перфера FTXM-R

Интелигентен комфорт комбиниран с висока енергийна ефективност при -20°. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Енергийна ефективност до A+++

FTXM-R - подобреният дизайн на Perfera повишава енергийната ефективност още повече в сравнение с предишните модели. Той може да се похвали със сезонно съотношение на енергийна ефективност (SEER) до 8,65 и сезонен коефициент на ефективност (SCOP) до 5,10. Това дава на Perfera най-доброто представяне в класа, със сезонни стойности на ефективност до A +++ при охлаждане и отопление, което води до ниски експлоатационни разходи.

 

Предимства на климатик Дайкин FTXM-R: 

 

НОВО: Повишаването на топлината бързо загрява дома Ви, когато стартирате климатика си. Зададената температура се достига с 14% по-бързо от обикновения климатик. 

 

Ново: Намалени размери на вътрешно тяло 

Perfera е преработен с по-компактни размери, за да намали ширината на уреда с повече от 30 мм. 

- с индекс 20-42 - В295/Ш778/Д272

- с индекс 50-71 - В299/Ш998/Д292

 Разширен обхват на работа

Новата Perfera е подходяща за всеки климат, дори и при тежки метеорологични условия с работен обхват до -20 ° C на отопление и до 50 ° C на охлажадане. 

 

3-D въздушният поток

Комбинира вертикално и хоризонтално автоматично люлеене, за да циркулира поток от топъл или студен въздух точно до ъглите на дори големи пространства. 

 

Тих режим -19Db

Perfera използва специално проектиран вентилатор, който оптимизира въздушния поток и създава висока енергийна ефективност при ниски нива на звука. За още по-висока енергийна ефективност Daikin е проектирал и нов вентилатор, който се вписва плътно в компактните размери на Perfera. Заедно вентилаторът и топлообменникът произвеждат най-добри енергийни характеристики, но въпреки това работят на ниво на звук, което е практически нечуто. 

 

Пречистване на въздуха

- Flash Streamerизползвайки електрони за задействане на химични реакции с въздушни частици, Flash Streamer премахва алергени като полени и гъбични алергени, премахвайки неприятните миризми и осигурявайки по-добър, по-чист въздух. 

Патентът на Daikin - Flash Streamer доказано деактивира над 99,9% частиците на коронавирус SARS-CoV-2 

 

 

 

 

 

- Титаниевият апатитен дезодориращ филтър работи усилено за борба с миризми като тютюнев дим и домашни любимци. 

- Сребърен филтър за отстраняване на алергени. 

 

Икономичен режим

Режимът "Econo" намалява консумацията на енергия и предотвратява претоварването на Вашите електрически вериги, когато се използват и други домакински уреди. Чрез активиране на режима "Econo", максималната работна мощност и консумацията на енергия намаляват с около 30% по време на стартиране. 

 

2-зонален сензор за откриване на движение 

Въздушният поток се изпраща в зона, различна от мястото, където се намира човекът в този момент. 

Откриването се извършва в 2 посоки: ляво и дясно. 

Ако не бъдат открити хора, устройството автоматично ще премине към енергийно ефективна настройка. 

 

Безшумна работа на открито 

За да осигурите тиха работа на външното тяло, можете да намалите звука на работа с 3 dB (A) чрез дистанционно управление. 

 

Нощен режим

За да ви помогне да спите по-комфортно, нощният режим на Daikin предотвратява прегряване или преохлаждане през нощта. Ако таймерът е включен, уредът автоматично ще настрои температурата на 2 ° C по-хладно при отопление и на 0,5 ° C по-топло при охлаждане. Това поддържа околната температура приятна и равномерна - и предотвратява бързи промени, които могат да нарушат съня Ви.

 

Контролирайте климатика си отвсякъде

Вътрешното тяло е лесно за управление с инфрачервеното дистанционно управление, доставяно стандартно. Той също така е снабден със седмичен таймер, който Ви позволява да програмирате седемдневен график с четири различни операции на ден. 

Можете също така да управлявате Perfera, като използвате вашия смартфон. Просто се свържете с Wi-Fi и изтеглете приложението Daikin Residential Controller, за да започнете да създавате идеално комфортния климат за Вашия дом. 

 

НОВО: Управлявайте Вашата система и се наслаждавайте на максимален комфорт, само като използвате гласа си! 

 

Чрез Amazon Alexa или Google Assistant можете да контролирате основни функции като например: зададена температура, режим на работа, скорост на вентилатора и много други! 

 

 

 

 

ВАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

  • Следите потреблението на енергия; 
  • Достъп до различни функции за контрол на Вашия вътрешен климат; 
  • Управлявате температурата, режима на работа, пречистването на въздуха и вентилатори с интерактивния термостат; 
  • Създавате различни работни графици и режими за работа. 

 

Интериорни решения

 

 

 

Произход: Чехия, Турция 

Характеристики на климатик Дайкин: 

  • SEER / SCOP до A+++ 
  • Изборът на продукт с R-32 намалява въздействието върху околната среда с 68% в сравнение с R-410A и води директно до по-нисък разход на електроенергия благодарение на своята висока енергийна ефективност 
  • Дискретен модерен дизайн. Плавната крива линия се съчетава хармонично със стената, което води до ненатрапчиво присъствие, което се вписва във всеки интериор. 
  • Висококачествено кристално бяло матово покритие 
  • Практически безшумен: функционирането на уреда почти не се чува. Нивото на звуково налягане спада до 19 dBА! 
  • Идеален за монтаж в спални (клас 20, 25) и по-големи или нестандартно оформени жилищни площи (клас 35, 42, 50) 
  • Интелигентно око за 2 зони: въздушният поток се изпраща в зона, различна от тази, в която в момента се намира човек; ако не се отчете присъствие на човек, уредът автоматично превключва на енергийно-ефективната настройка (клас 35,42,50). 
  • Нов дизайн на дистанционното управление, също с висококачествено матово бяло покритие за перфектно съчетаване с вътрешното тяло 
  • Пестене на енергия в режим изчакване: намалява консумацията на ток с около 80% при работа в изчаквателен режим. Ако не са засечени хора за повече от 20 минути, системата автоматично ще превключи на енерго-спестяващ режим. 
  • Свързване към онлайн контролер: управлявайте вътрешното тяло от всяко място с приложение чрез локална мрежа или интернет! 
  • Антикорозионно покритие на ребрата на външния топлообменник 
  • Външните тела на Daikin са изчистени и здрави, като могат да се монтират лесно на покрив или на тераса или просто да се поставят на външна стена 
  • Външните тела са снабдени с компресор с люлеещо се бутало, известен с ниското си ниво на шум и високата енергийна ефективност 
  • Външни тела за работа по двойки 

Практически неосезаем

По-лесно е да се отпуснеш в спокойна обстановка. FTXM-R на Daikin работи толкова тихо, че почти забравяте за неговото присъствие. 

 

Европейски дизайн за европейските домове
FTXM-R на Daikin е с елегантно, дискретно вътрешно тяло, което отговаря на европейските усещания по отношение на вътрешния дизайн. Тази сплит система на стенен климатик покрива изискванията на европейските технически стандарти с впечатляваща функционалност. 
 

По-свеж и по-чист въздух с контролиран комфорт 
Daikin прави помещенията комфортни като пречиства въздуха и го разпределя в стаите, без да Ви смущава. Въздухът преминава през фотокаталитичния пречистващ филтър, за да се разградят миризмите. След това, Flash Streamer на Daikin унищожава всички вируси или плесени, преди да подаде чист и здравословен въздух в стаята. 3-измерният въздушен поток върти въздуха както вертикално, така и хоризонтално. За постигане на допълнителен комфорт, интелигентното око за 2 зони насочва въздуха встрани от Вас, когато се намирате в стаята и превключва в енергоспестяващ режим, когато в стаята няма никой. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Интериор