Подов климатик Daikin NEXURA - FVXG50K R32 А+

5 от 5 / 1 гласа

5022.00 лв.

Този продукт не е в наличност. Моля изберете друг от каталога.

Уникалният преден панел излъчва топлина за комфортна и есествена атмосфера в студените дни Предлага максимална гъвкавост :може да се инсталира в ниша , на стената или на крачета на пода Въздухът се разпространява безшумно като шепот

Nexura е новото предложение от лидера в производството на климатици Дайкин. Съчетание на инверторен климатик и лъчисто отопление в едно, е комбинация с ненатрапчив стилен дизайн и комфорт, подходящ дори и за най-претенциозния интериор. Nextura е термопомпена система за отопление и охлаждане със стилно бяло и енергийно ефективно вътрешно тяло - преден панел, който загрява като при конвенционален радиатор и тихо пренася допълнителен топъл въздух в стаята за максимален комфорт.Независимо дали искате да отоплява през студените зимни месеци или охлажда в горещите летни дни, NEXURA Ви осигурява целогодишен комфорт с натискането на един бутон. Свежестта на летния бриз или уютът на допълнителния източник на топлина създават усещане за благополучие в жилището ви през цялата година. Тих и дискретен, климатикът предлага най-доброто в отоплението и охлаждане. Използвани са най-големите достижения в технологиите на термопомпите, но най-добрата му функция е подгряването на предния панел, за да се осигури усещане за топъл радиатор. Освен че предлага отопление, охлаждане и пречистване на въздуха, NEXURA съчетава изключителна енергийна ефективност. NEXURA използва възобновяем източник на енергия: въздух. Това го прави по-енергийно ефективен от изкопаеми горива за отопление.

Външният вид на подовото тяло на Nexura e функционален и стилен и вписващ се с лекота в модерния интериор. С неговата мощна, почти безшумна работа желаната температура се достига много бързо. Уютното усещане за приятно затоплен радиатор, създавано от предния панел, ви кара да пожелаете едва ли не зимата никога да не свършва.