Carrier Infinity Ultimate 42QHB12D8S A++ безплатен монтаж

4 от 5 / 10 гласа

1520.00 лв. 1620.00 лв. Спестявате 100 лв.

Този продукт не е в наличност. Моля изберете друг от каталога.

Инверторен климатик Carrier Infinity Ultimate 42QHB12D8S / 38QHB12D8S от серията Ultimate на Carrier е наслада за всички сетива. Притежава елегантен дизайн, работи с DC инверторен компресор, отличава се с  тихи нива на шум (21dB) и 5 степенния филтър. С енергийната си ефективност А++ / А+ е добър избор за Вашия офис и помещения от 20 до 30 кв. м. 

Ново i-remote управление - ново, елегантно дистанционно управление. Предлага голям, светъл екран и множество лесно достъпни функции. С едно натискане на бутон Вие ще можете: да включите "еко" режима, "нощния" режим, режима за извличане на влагата. Налични са функциите: "Следене", "Турбо" режим, висока мощност, деактивиране на лед подсветката, изключване на командните звуци и много други. 

3D DC инвертор

 

Вътрешното тяло е оборудвано с DC инверторен мотор на вентилатора. Външното тяло също е оборудвано с DC инверторен компресор и мотор на вентилатора. Благодарение на трите DC инверторни мотора, климатикът постига максимална енергийна ефективност и производителност.

Пет степенен филтър
 

Carrier осигуряват по-добро качество на въздуха, като комбинира положителните ефекти на пет различни филтъра: 

Предварителни филтри, които улавят големи частици, прах и косми за домашни любимци. 

Анионен (Йонизиращфилтър - филтърът ANION отделя отрицателни йони, предлагайки по-свежа, съживяваща атмосфера в помещението. 

Филтри за HEPA & Cold Catalyst, които улавят по-малки плаващи частици и алергени. В същото време те осигуряват дезодориращ ефект и помагат за премахване на летливите органични съединения (ЛОС) и миризми. Филтърът за студен катализатор не губи своята ефективност във времето и можете лесно да го почистите с течаща вода. 

Филтърът с витамин С, с антиоксидантния си ефект, е полезен за здравето на кожата поради значителната си роля в синтеза на колаген, който е отговорен за здравината и еластичността на кожата. Филтърът с витамин С осигурява няколко предимства, подобрява хидратацията на кожата и цветния тон на кожата и предпазва кожата от фото увреждане и набръчкване. 

Режим "X ЕСО
 

В режим на "охлаждане" може да спестите до 60% повече енергия спрямо нормалния режим на работа. Тялото автоматично ще регулира както вътрешната скорост на вентилатора, така и въртенето на компресора, за да ви осигури същият комфорт при минимална консумация на енергия. Режимът ще бъде автоматично изключен след 8 часа. В режим ECO, избраната температура на охлаждане може да бъде между 24 и 30°C.

Златисто покритие
 

Уникалното антикорозионно златисто покритие върху топлообменниците може да издържи на соления въздух, дъжд и други корозивни елементи. Освен това ефективно предотвратява размножаването на бактерии и подобрява топлинната ефективност.

Функция "Follow Me" /"Следене"/
 

Температурният сензор, вграден в дистанционното управление, ще усети заобикалящата го температура. Уредът може да регулира стайната температура по-точно спрямо зоната, в която поставяте дистанционното управление, за да Ви осигури по-голям комфорт.

"Самопочистване"

Самопочистваща функция, която намалява влагата, предизвикваща образуването на мухъл във вътрешното тяло. Когато климатикът бъде спрян, вътрешният вентилатор се включва и изсушава влагата в топлообменника, след което се изключва автоматично.

Функция “Sleep

Чрез “Sleep" функцията се пести енергия и се подобрява комфорта през нощта чрез синхронизиране с метаболизма на тялото. Зададената температура се увеличава
(при охлаждане) или намалява
(при отопление) с 1°C на час през
първите 2 часа. След това новата
температура се поддържа 5 часа,
преди уредът да се изключи.

"Тих" режим

Вътрешният вентилатор ще работи в супер тих режим, постигайки
изключително ниски нива на шум.

Режим “Turbo

Режим “Turbo” – до 15% повече въздушен поток спрямо висока скорост, за бързо достигане на зададената температура.

24-часов таймер

Може да бъде настроен за започване на работа по всяко време в рамките на 24 часа

Охлаждане при отрицателни температури

Климатикът може да охлажда при екстремно ниски външни температури (-15ºC). Това го прави подходящ за помещения, в който е необходимо целогодишно охлаждане.

Автоматично рестартиране

Уредът се рестартира автоматично след прекъсване
на електрозахранването.
Възстановяват се всички предишни настройки
на потребителя.

Автоматично движещи ламели

Автоматично движещи вертикално се ламели за по-добро разпределение на въздушния поток в помещението.

"Интелигентно размразяване

Функция която прави отоплението още по-ефективно. Функцията се активира, само когато е наистина необходимо, а не на определено време.

Функция "Му mode"

Запомнете предварително желаната температура, дебит и посока на въздуха, както и други настройки, и ще получите оптимален температурен комфорт само с едно натискане на бутона “Мy mode"

Автоматична самодиагностика

Системата изпълнява задълбочена вътрешна самодиагностика и сигнализира при евентуални аномалии. Изписва се код на грешка, чрез който по лесно се диагностицира и отстранява проблема от специалист.

Адаптиране към напрежението

Уредът е проектиран да работи, когато напрежението е по-малко или по-голямо от 230V. По-конкретно, климатикът може да работи при напрежение от 168 до 264V, като по този начин осигурява защита срещу колебания в електрическото напрежение в тези граници.

Осветен дисплей

Бутон за включване и изключване на подсветката на дисплея на вътрешното тяло.

Заключване на дистанционното управление

С възможността за заключване на дистанционното управление, потребителят гарантира, че желаните настройки остават, дори и да са в ръцете на дете или друг възрастен.

Режим "Stand by"

Автоматично влиза в енергоспестяващ режим, когато е в режим на готовност ("Stand by"). Намалява консумацията на енергия до 1 W на час. 

 

Технически характеристики: 

Клас

Бюджетен клас

Вид

Инверторен

Тип

Стенен

За помещения (охлаждане)

30m² / 78m³

За помещения (отопление)

30m² / 78m³

Мощност (охлаждане)

3.5 (1.0 ~ 4.1)

Консумация

1.250 kW

Мощност при +7ºC (отопление)

3.8 (0.6 ~ 4.7)

Консумация

1.100 kW

Мощност при -7ºC (отопление)

3.0 kW (-7ºC)

Мощност при -15ºC (отопление)

2.4 kW (-15ºC)

Мощност при -20ºC (отопление)

2.0 kW (-20ºC)

SEER (сезонен коефициент охлаждане)

6.80

SCOP (сезонен коефициент отопление)

4.00

Енергиен клас (охлждане)

A++

Енергиен клас (отопление)

A+

Годишна консумация (охлаждане)

184 kWh/a

Годишна консумация (отопление)

944 kWh/a

Ниво на шум (вътрешно тяло)

21 db(A)

Ниво на шум (външно тяло)

53 db(A)

Размери ВхШхД (вътрешно тяло)

300x812x192 mm

Размери ВхШхД (външно тяло)

555x770x300 mm

Тегло (вътрешно тяло)

9 kg

Тегло (външно тяло)

27 kg

Работен диапазон (охлаждане)

-15 ~ +46ºC

Работен диапазон (отопление)

-20 ~ +24ºC

Хладилен агент

R32

Захранване

220/1/50 Hz

Държава

Китай