Серия Daisekai 9 на ToshibaПрез 2019 година Toshiba представи емблематичната серия Daisekai 9 с максимална енергийна ефективност, елегантен дизайн и изключителни екстри като режим „камина“. Oбновената серия работи с фреон R32, който освен високата ефективност на работа на климатика и ниската консумация на енергия, е екологично съобразен и безопасен за околната среда.

Серия Daisekai 9 предлага най-високо ефективният клас от А+++ в режим на охлаждане и отопление. SEER от 10,6 е един от най-високите коефициенти на пазара. Хибридната инверторна технология осигурява безпроблемна и икономична работа. Тихият и мощен двойно-роторен компресор е високоефективен дори при ниски обороти.

Вътрешното тяло е с модерен минималистичен дух и елегантен дизайн, който се вписва във всеки интериор. Новата серия е вдъхновена от естественото дърво с натурални линии и вграден LED дисплей, а въздушният поток се разпределя равномерно.

Основни характеристики:

 • Регулиране на мощността от 2,5 до 4,5 kW при охлаждане и от 3,2 до 5,5 kW за отопление
 • Сезонна ефективност SEER до 10.6 и SCOP до 5.2
 • Шум: 20 dB (A)
 • Ново: функция камина
 • Ограничение на мощността на дистанционното управление 100%, 75%, 50%
 • Фреон R32
 • Двойно-роторен компресор
 • Хибридна конструкция

Основни функции:

Plasma Ion Charger and Magic Coil – радвайте се на супер чист въздух у дома с иновативната Plasma Ion Charger система за пречистване на въздуха на Toshiba. Plasma Ion Charger бързо абсорбира замърсяванията във въздуха, като пушек, прах и неприятни миризми. Всичко това се почиства лесно благодарение на системата Magic Coil, който чисти филтъра вместо вас и изписва кога трябва да изхвърлите събраните замърсявания. Активира се като натиснете бутона PURE на дистанционното управление.

Йонизатор – чрез генерираните 1 милион отрицателни йони всеки кубичен сантиметър въздух се изпълва с тях. Отрицателните йони имат доказано здравословно въздействие върху здравето на човека. Благодарение на това в помещението се създава приятна и релаксираща атмосфера.

Eco режим: чрез активирането на Есо режима се спестява до 25% електроенергия, без да се нарушава комфорта в стаята. Тази функция намалява или увеличава автоматично температурата, така че работи по-ефективно.

3D AirflowDaiseikai 9 осигурява равномерно разпределение на въздушния поток благодарение на 6 различни посоки на духане. Активира се чрез Airflow бутона на дистанционното управление.

Режим „празник“ – позволява Ви да фиксирате температурата на супер ниските 8 градуса. Така едновременно предотвратявате замръзване, но същевременно консумацията на електричество е сведена до минимум.

Power Selection: Daiseikai Ви позволява да избирате нивото на консумация на електричество. Климатикът може да работи в режим 100%, 75% или 50%. Така може да намалите консумацията му на електричество на половина.

Екстремно тих: Daiseikai 9 е невероятно тих, в режим „ silent mode” децибелите са под 20, което се равнява на шумолене на листа. Освен това може да се намали и шума на външното тяло с до 4 dB, като така и вашите съседи ще спят спокойно.

Weekly Timer: Уикенд планирането на работата на климатика Ви дава свобода да настройвате климатика така че най-добре да се впише във вашия lifestyle. 4 различни настройки на ден и 7 различни програми на седмица, така че да е ефективен и икономичен по-максимално най-добрият за вас начин.

Comfort Sleep mode: само с едно натискане на дистанционното управление задействате режимът за сън, който следва естественият ритъм на съня, като намалява температурата, за да е по-комфортна през нощта и след това плавно я увеличава, за да ви е топло, когато станете от сън.

 Допълнителни екстри:

 • Powerful defrost
 • Автоматичен рестарт
 • Автоматична диагностика
 • Hi-power режим
 • Самопочистване
 • 7 степени на вентилатора

Нова интересна функция, която присъства за първи път в серията Daiseikai е режимът „камина“. Това е иновативен режим, при който климатикът работи едновременно с камината, като по този начин улавя топлината и я разпределя по-ефективно. Вентилаторът се върти на ниска степен, дори когато компресорът не работи. Така не само позволява топлината от камината да се усеща равномерно в цялото помещение, но и пречиства въздуха благодарение на плазмения филтър. Режимът се включва от копчето за 8 C градуса, като се натисне два пъти.